Seksenler Dizisi Her Gün Yayınlanacak! TRT 1'den Şok Karar..

Seksenler Dizisi Her Gün Yayınlanacak! TRT 1'den Şok Karar..

TRT 1 ekranlarında haftalık yayınlanmaya başlayan Seksenler dizisi hakkında herkesi şaşırtacak bir karar alındığı ortaya çıktı. Dizinin Eylül ayından itibaren tıpkı eskiden olduğu gibi haftada her gün yayınlanacağı öğrenildi. Bu haber herkesi çok sevindirdi.

TRT 1 ekranlarının uzun soluklu dizisi Seksenler yıllardır izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizi her ne kadar bazen yayınlanıp, bazen yayınlanmasa da yine de kendine ait bir izleyici kitlesi bulunuyor. Kadrosunda gencinden yaşlısına birbirinden başarılı oyuncuları bulunduran Seksenler dizisi sıcacık ve samimi hikayesi ile de herkesi derinden etkiliyor. Dizi konusu gereği rakiplerinin bir adım geride bırakarak reyting yarışlarına adını göstermeyi başarıyor.

Seksenler dizisi yeni sezonda haftada her gün yayınlanabilir...

Seksenler dizisi yeni sezonda tıpkı eskiden olduğu gibi haftada sadece bir gün değil, her gün yayınlanabilir. Seyirci dizinin bu şekilde yayınlanmasını çok büyük ısrarlarla isterken, şimdilik bu konuda netleşme sağlanmış değil.

Seksenler dizisi reytinglere tutunsa da, hala risk var!

Seksenler dizisi yaz günlerinde ekrana gelen bölümleriyle ekrana gelse de, hala dizinin gidişatında belirli riskler var. Seksenler dizisi eğer bu riskleri yok edemezse yayın hayatına yeniden uzun bir ara verebilir. Bu yüzden dizinin ilerleyen haftalarda ki reyting başarısı çok kritik olacağa benziyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.