Seksenler dizisi nerede çekiliyor? Seksenler dizisinin evi nerede?

Seksenler dizisi nerede çekiliyor? Seksenler dizisinin evi nerede?

TRT 1 ekranlarının sevilen nostalji dizisi Seksenler en sevilen diziler arasında yer almaktadır. Seksenler dizisi hakkında birçok izleyici Seksenler dizisi nerede çekiliyor? Seksenler dizisinin evi nerede? sorularını araştırmaya başladı. Seksenler dizisi hakkında tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

TRT 1 ekranlarının sevilen nostalji dizisi Seksenler en sevilen diziler arasında yer almaktadır. Seksenler dizisi 2012 yılının Ocak ayından itibaren yayınlanmaktadır.  Seksenler döneminde yaşamış vatandaşlar tarafından daha ilgiyle izlenen Seksenler dizisi ekranlara damgasını vurmaya devam ediyor. Seksenler dizisinin çekildiği mekanları duyanlar ise adeta şok oluyor. Bir dönem dizisi olarak karşımıza çıkan Seksenler 80'li yıllardan itibaren yaşanan hikayeleri günümüze taşımakta ve ülkemizde en sevilen aile dizileri arasında yer almaktadır. 2017 yılında final yapan daha sonra 2019 yılında tekrardan yayın hayatına başlayan Seksenler dizisi büyük bir izleyici kitlesine sahiptir. 2019 yılından itibaren günlük dizi olarak yayınlanan Seksenler dizisi 2 sezon boyunca günlük dizi olarak yayın hayatına devam etmiştir. Yaz döneminde tekrar bölümleri haftalık olarak yayınlanan Seksenler dizisinin yönetmeni Bora Tekay, senaristleri ise Birol Güven, Murat Aras, Eray Yasin Işık ve Deniz Gök'tür.

Seksenler dizisinin oyuncu kadrosu

  • Özlem Türkad
  • Şoray Uzun
  • İlker Ayrık
  • Ayşe Tolga
  • Ceyhun Fersoy
  • Berat Yenilmez

Şoray Uzun dizide anlatıcı rolünü üstlenmiştir. Ayrıca Seksenler dizisinin oyuncu kadrosunda 8 Mart 2021 tarihinde kalp krizi nedeniyle vefat eden usta oyuncu Rasim Öztekin'de yer almıştı.

Seksenler dizisi nerede çekiliyor?

Tekrar bölümleriyle Perşembe akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinin çekildiği mekanları duyanlar şok oluyor. Gerçek bir mahallede çekildiği sanılan Seksenler dizisinin asıl çekimleri İstanbul Bahçelievler ve Kartal ilçelerinde yapılıyor. Ayrıca dizinin stüdyo çekimleri ise büyük bir çoğunlukla Kocaeli Darıca'da bulunan Mont yapım şirketinin film platformlarında yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.