Seksenler Dizisinin Sevenleri Yasta! Dizi Finalin İlk Sinyalini Verdi..

Seksenler Dizisinin Sevenleri Yasta! Dizi Finalin İlk Sinyalini Verdi..

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisi geçen hafta alınan kararla beraber haftada iki gün, saat 20:00'da ekranlara geliyordu. Her şey yolunda giderken, TRT 1 hiç beklenilmeyen bir kararla diziye final sinyallerini verdi.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisi yaz aylarının ortalarından itibaren reytinglerini çok iyi bir şekilde götürmeyi başardı. Dizi kendisinden beklenmeyen bu performansla TRT 1'in yayın akışında tam iki gün boyunca yer alabildi. Seksenler dizisi için her şey yolunda giderken TRT 1, seyircinin beklediği korkulan karar verildi.

Seksenler dizisi için saat değişikliği kararı !

Her hafta merakla yeni bölümü beklenen dizi Seksenler TRT tarafından yeni alınan kararlara göre artık hafta içi saat 20:00'de ekranlara gelemeyecek. Dizinin yayın saatleri değişti. Seksenler 11. yeni bölümü ile 26 Ağustos Perşembe akşamı saat 22.15’te izleyicilerle buluşacak. Dizinin 12. bölümü ise 30 Ağustos Pazartesi günü saat 22.30’da izleyicilerin karşısına çıkacak.

Seksenler dizisinden bir kötü haber daha gelebilir!

Seksenler dizisi yaz sezonunun bitmesiyle artık hafta içi saat 18:00'de ekrana gelmeye başlayabilir. Dizi hakkında bu karar kesinleşmese de, tahminler bu şekilde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.