Selçuk Tektaş'ın Sağlık Durumuyla İlgili Son Gelişme! Alişan'dan Son Dakika Açıklaması!

Selçuk Tektaş'ın Sağlık Durumuyla İlgili Son Gelişme! Alişan'dan Son Dakika Açıklaması!

Selçuk Tektaş'ın tedavisi sürerken ünlü türkücü Alişan da konuyla ilgili duygularını belli etti. Selçuk Tektaş'ın sağlık durumu nasıl? Buse Varol Alişan'ın kardeşi için neler söyledi? Son dakika Alişan açıklamaları ve sosyal medya paylaşımları

Alişan ve Buse Varol, bir süredir kardeşleri Selçuk Tektaş'tan haber bekliyor. Başarılı türkücü ve program sunucusunun düştüğü zor durum sevenlerini de üzdü. Bir an önce kardeşinin iyileşmesini ve entübeden çıkarılmasını istiyor. Tedavisi devam eden kardeşiyle beraber sevenleri de duacı oldu. Alişan'a ve Buse Varol'a değer veren pek çok kişi Selçuk Tektaş için dua etmekte. Peki kardeşinin son durumu nasıl? Sağlığıyla ilgili bir gelişme oldu mu merak ediliyor. Sevenleri son durumu araştırırken bir yandan da Alişan'dan açıklama bekliyor. 

Selçuk Tektaş Durumu

Selçuk Tektaş'ın tedavisi devam ediyor. Şu an için herhangi bir gelişme yaşanmadı. Doktorlardan da ekstra bir açıklama gelmedi. Bekleyişin devam ettiği belirtiliyor. Alişan da kardeşi adına pek konuşmadı. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ikilinin artık çok fazla paylaşım yapmadığı da görülüyor. Çünkü hali hazırda kardeşi zor durumda iken morali çok bozuk ve paylaşım yapmayı tercih etmiyor.

Alişan'ın Menajeriydi

Selçuk Tektaş, ayrıca kardeşi Alişan'ın menajeri olarak görev yapıyor. Yani aile şirketi gibi birlikte iş yapmayı tercih ediyorlar. Alişan'ın üzüntüsünü paylaşması ve dua istemesi hayranlarını çok üzmüştü. O günden sonra pek çok kişi Selçuk Tektaş için dua etmeye başladı. Sağlığıyla ilgili en son gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.