Sen Çal Kapımı Dizisi Hikayesinde Büyük Değişim! Sen Çal Kapımı Yeni Senaryosu Yayınlandı!

Sen Çal Kapımı Dizisi Hikayesinde Büyük Değişim! Sen Çal Kapımı Yeni Senaryosu Yayınlandı!

Sen Çal Kapımı dizisi final kararından sonra izleyicileri bir kez daha şok etti. Çünkü artık dizinin senaryosu değişiyor. Hikayesi baştan aşağı yenilenen Sen Çal Kapımı final için hazırlanmakta. Eda ve Serkan arasında neler yaşanacak? Fox TV dizisinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in ilişkisi büyük ilgi çekti.

Sen Çal Kapımı dizisi, her ne kadar bir ay sonra final yapacak olsa da izleyicilerini yaptığı hamle ile şaşırttı. Dizinin senaryosu değişiyor ve artık bambaşka bir ilişki bizleri bekliyor. Serkan ve Eda arasındaki kaçamaklar ve çeşitli sorunlar artık son bulacak. Kiraz'ın mutluluğu ve için ikili bir araya gelme kararı aldı. Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisi yine çok konuşulacak bir sahneye imza atacak.

Sen Çal Kapımı Hikayesi Değişti

Dizide Serkan ve Eda karakterlerinin arası bozuktu. Bir türlü barışamayan ve iyi anlaşamayan ikili için önemli bir karar verildi. Yeni sezonun ilk birkaç bölümünde de araları kötüydü. Ancak şimdi işler tersine dönüyor. Serkan ve Eda aile olacak. Kiraz'la beraber mutlu bir hayat yaşamaları bekleniyor. Finale kadar ise bu hikayenin bozulmaması beklenmekte.

Dizi Finale Hazırlanıyor

Dizinin finaline az bir zaman kaldı. Sen Çal Kapımı 2. sezon sanıldığı kadar uzun sürmeyecek. Bu süre zarfında dizinin final bölümü için senaryo hazırlıklarına devam ettiği belirtiliyor. Oyuncular tarafından yapılan açıklamada dizinin 52. bölümde final yapacağı vurgulandı. O günden bu güne kadar pek çok iddia ortaya atılsa da final gerçeği bir türlü değişmiş değil. Önümüzdeki günlerde yayınlanan yeni bölümle dizide neler yaşanacağını daha iyi anlayacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.