Sen Çal Kapımı Dizisinin Final Yapmasıyla Birlikte Yapılan Büyük Sürpriz Herkesi Şaşkına Çevirdi

Sen Çal Kapımı Dizisinin Final Yapmasıyla Birlikte Yapılan Büyük Sürpriz Herkesi Şaşkına Çevirdi

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisi yakın zamanda final yaparak ekranlara veda etti. Dizinin bir dönem izleyici kaybı yaşadığından dolayı final yapacağı iddia edilmişti. İşte Sen Çal Kapımı dizisi hakkındaki flaş gelişmeler...

Geçtiğimiz günlerde ekranlara veda eden Sen Çal Kapımı dizisi, son bölümü ile çok fazla reyting aldı. Bunun dışında dizinin başrol oyuncusu Hande Erçel ise Sen Çal Kapımı isimli proje ile kariyer merdivenlerini tırmandı. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Sen Çal Kapımı dizisinin Türkiye dışında başka ülkelerde de yayınlanmaya başlandığı ortaya çıktı. İzleyiciler Sen Çal Kapımı dizisinin bitmesinden yana üzüntü duyduklarını da sosyal medya üzerinden bildirdi.

Sen Çal Kapımı dizisi, Türkiye dışında yayınlanmaya başladı!

Sen Çal Kapımı dizisi, Türkiye dışında yayınlanmaya başladı! FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisi, reytinglerden dolayı ekranlara veda etme kararı almıştı. Ayrıca dizinin geçtiğimiz aylarda final yapması ile birlikte birtakım iddialar ortaya atıldı. Dizinin Türkiye dışında başka ülkelerde de yayınlanmaya başlayacağı söyleniyor. Bunun ardından Sen Çal Kapımı dizisi ile yıldızı parlayan Hande Erçel de bu proje sayesinde kariyerinde önemli bir adım atmış oldu.

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinin ardından yeni bir karar aldı

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinin ardından yeni bir karar aldı. Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel de dizinin final yapmasının ardından yeni kararları ile gündeme geldi. Ünlü oyuncu Erçel, dizinin final yapması ile birlikte yurt dışına gidip kendini geliştirmek istediğini açıkladı. Hatta Sen Çal Kapımı dizisi ile yolları kesişen Kerem Bursin'in de Erçel ile gideceği ortaya çıktı.

Kaynak: İnternet Gündem

Gazeteci ve Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.