Sen Çal Kapımı Final Bölümü Ertelendi! Sen Çal Kapımı Dizisi Kaçıncı Bölümde Final Yapacak?

Sen Çal Kapımı Final Bölümü Ertelendi! Sen Çal Kapımı Dizisi Kaçıncı Bölümde Final Yapacak?

Fox TV'de ekrana gelen Sen Çal Kapımı, bir türlü final yapamıyor. Dizinin final yapacağı bölüm sayısında değişikliğe gidildi. Dizi daha da geç final yapacak. Peki Sen Çal Kapımı final tarihi belli oldu mu? Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in oynadığı dizide kaçıncı bölümde final izleyeceğiz?

Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi, yeni bölümleriyle nefesleri kesiyor. Dizinin ekrana geldiği günden bu yana sevilerek izlenmesinin yanı sıra final yapacağı da bilinmekte. Final bölümünde neler yaşanacağı ve nasıl bir sonla ekrana veda edeceği merak ediliyor. Elde edilen gelişmeler, dizinin daha geç final yapacağını ortaya koydu. Sen Çal Kapımı dizisi ne zaman final yapacak? Dizinin final bölümünde değişiklik yaşandı.

Final Kaçıncı Bölümde Yayınlanacak?

Sen Çal Kapımı dizisi finali 52. bölümde ekrana gelecek. Eğer iddialar doğru ise dizinin biraz daha geç final yapacağı belli oluyor. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in hayat verdiği dizi büyük ilgiyle takip ediliyor. Dolayısıyla ne kadar geç final yaparsa izleyiciler o kadar fazla sevecektir. Ancak şöyle bir durum da var dizinin finali gecikirse senaryoda bazı sıkıcı değişiklikler yapılabilir.

Sen Çal Kapımı Neden Bitiyor?

Dizinin final yapması izleyicileri çok üzdü. Ancak gerek izlenme oranları ve gerekse senaryo buna müsaade etmiyor. Dizinin en yakın zamanda final yaparak Fox TV ile yollarını ayırması gerekecek. İkinci sezonuna kadar dayanan yaz dizisi, çok sevildi. Kerem Bürsin ve Hande Erçel aşkı patladıktan sonra ise gündemde uzun bir süre kalmayı başardılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.