Sen Çal Kapımı Tekrar Final Yolu Gözüktü! Hande Erçel'den Sen Çal Kapımı Açıklaması Geldi

Sen Çal Kapımı Tekrar Final Yolu Gözüktü! Hande Erçel'den Sen Çal Kapımı Açıklaması Geldi

Sen Çal Kapımı dizisi final yapıyor. Başrol oyuncuları Kerem Bürsin ve Hande Erçel yeni dizide oynayacak. Bu sefer oynayacakları dizi çok daha farklı ve etkileyici bir şekilde karşımıza çıkıyor. Başrol oyuncuları hangi dizide oynayacak? Yeni dizinin konusu nedir ve nerede yayınlanıyor?

Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi için final tarihi yaklaşıyor. Hande Erçel'in açıklamalarına göre dizinin 50. bölümde ekranlara veda edeceği vurgulanıyordu. Hal böyle olunca izleyiciler ikilinin ayrılacağını düşünmeye başladı. Ancak iki isim de birbirini çok seviyor ve aynı projede yer almak istiyor. İşte tam da bu noktada izleyicilere yeni dizi projesinin müjdesi verildi. Kerem Bürsin ve Hande Erçel hangi dizide oynayacak?

Kerem ve Hande Yeni Dizisinde!

Sen Çal Kapımı finalinden sonra Kerem Bürsin ve Hande Erçel yeni bir diziye başlayacak. Özellikle de bu dizinin ikilinin arasındaki romantik ve cinsel uyarımları da konu alacağı belirtildi. Genel olarak aşk ilişkilerine değinecekler. Böylelikle kadın ve erkek arasındaki çekim gücünü konu alacak. Yeni dizinin ismi henüz bilinmiyor. Dijital platformda yayınlanması beklenmekte. Çünkü televizyonların bu tarz içerikleri kaldıracağı düşünülmüyor.

Sen Çal Kapımı Bitiyor mu?

Sen Çal Kapımı dizisi 50. bölümde finalini yapacak. Dizinin bitmesine az bir süre kaldığı için başrol oyuncuları şimdiden yeni projede kolları sıvadı. O vakte kadar teknik detayların tamamlanması bekleniyor. Dizi finalinden sonra ise vakit kaybetmeden çekimlere başlanacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.