Sen Çal Kapımı Yeni Katılan Oyuncusuna Veda Etti! Fox TV Dizisinde Şok Gelişme!

Sen Çal Kapımı Yeni Katılan Oyuncusuna Veda Etti! Fox TV Dizisinde Şok Gelişme!

Sen Çal Kapımı dizisinin 2. sezonunda diziye pek çok isim katılmıştı. Ancak içlerinden birisinin bileti erken kesildi. Oyuncunun diziden neden ayrıldığı merak konusu haline geldi. Fox TV'de yayınlanan diziden ayrılan oyuncu belli oldu. İşte diziye veda eden o isim...

Sen Çal Kapımı dizisi final yapmadan önce önemli bir oyuncunun diziye veda ettiği öğrenildi. Son bölümleri çekilen Fox TV dizisi, artık finale doğru yaklaşıyor. Ancak dizide böylesine ani bir ayrılık yaşanması izleyicileri biraz kırdı. Çünkü oyuncunun daha da fazla oynaması bekleniyordu. Yine de diziyle ilgili en son gelişmelere baktığımızda pek çok kişi oyuncunun diziye tam zamanında veda ettiğini vurguladı. Peki diziden ayrılan oyuncu kim?

Hangi Oyuncu Diziye Veda Etti? 

Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılan ismin Ayşe Akın olduğu açıklandı. Dizide otel müdürünü canlandıran ünlü isim, dizi ile olan bağlantısını biraz erken kopardı. Henüz 2. sezonda diziye katılmıştı ve birkaç bölüm oynayıp diziden gitti. Şimdi ise yerine hangi oyuncunun geleceği merakla bekleniyor. 

Deniz Karakterine Hayat Veriyordu

Sen Çal Kapımı dizisinde Deniz karakterini canlandıran Ayşe Akın'ın yeni projesi merak edildi. Başarılı oyuncu henüz genç ve yeni projeler için hazırlıklarını sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde nerede oynayacağı hakkında bilgi verilecektir.

Sen Çal Kapımı'nda Son Bölümler!

Sen Çal Kapımı dizisi 52. bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. 46. bölümü ardında bırakan dizi, Eylül ayında final yaparak yayın hayatını sonlandıracak. Diziyle ilgili en son gelişmeler sitemizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.