Sen Çal Kapımı'da Serkan Ayrılığı Herkesi Üzecek! Kerem Bürsin Diziden Erken Gidiyor!

Sen Çal Kapımı'da Serkan Ayrılığı Herkesi Üzecek! Kerem Bürsin Diziden Erken Gidiyor!

Sen Çal Kapımı Serkan karakteri, finalden önce diziden ayrılacak. Senaryoya göre verilen bu karar izleyicileri duygulandıracak. Peki Kerem Bürsin'in yeni dizisi belli oldu mu? Fox Tv'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Dizinin finaline yalnızca birkaç bölüm kaldı.

Sen Çal Kapımı dizisinin başarılı hikayesi sona eriyor. Dizide yaşanan olaylar hızlı bir şekilde finale doğru evrilecek. Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in hayat verdiği karakterler artık ayrılacak. Eda ve Serkan arasındaki ilişkinin sona erecek olması izleyicileri üzdü. Çünkü Kerem Bürsin final bölümünden önce diziye veda edecek. Bu da demek oluyor ki oyuncunun ayrılmasına birkaç hafta kaldı. Peki Sen Çal Kapımı finalinde neler olacak?

Kerem Bürsin Diziden Ayrılıyor

Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılmak için birkaç bölüm daha bekleyecek. Kendisinin Fox TV dizisinden ayrılmasındaki en önemli neden final senaryosuydu. Diziye vedasından sonra anlaşma sağladığı iddia edilen bir projeye katılacak. Şu an için hali hazırda bir mini dizi ve bir de televizyon dizisinde rol alıyor. Reklam filmi çekimlerinde de rol alan başarılı ismin yoğun bir dönemden geçtiği bilinmekte.

Finalde Neler Olacak?

Sen Çal Kapımı dizi finalinde Eda, Serkan ve Kiraz'ın mutlu aile tablosu oldukça duygusal bir hale dönüşecek. Eğer Serkan'ın başına bir şey gelirse izleyiciler göz yaşlarına boğulacaktır. Çünkü böylesine güzel bir dizide Serkan'ın erkenden veda etmesi hayal kırıklığına neden olabilir. Sen Çal Kapımı dizisinde yaşanacaklar Fox TV'yi de derinden etkileyecek. Kanal, dizi yerine daha başarılı ve uzun soluklu bir proje arıyor. Hatırlanacağı üzere Sen Çal Kapımı dizisi yaz aylarında karşımıza çıkmıştı. Uzun vadeli olması beklenmiyordu ancak pek çok diziye göre daha fazla ekrana geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.