Sen Çal Kapımı'dan Gelen Haber Krize Sebep Oldu! Dizi Tarihe Karışacak..

Sen Çal Kapımı'dan Gelen Haber Krize Sebep Oldu! Dizi Tarihe Karışacak..

FOX ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin beklenen sonu sonunda geldi. Sık sık final iddiaları ile gündeme gelen dizinin çekimlerinin bittiği ve projenin çok yakında tarihe karışacağı öğrenildi. Dizinin hayranları bu karara isyan etti.

FOX ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi de çok yakında final olan diziler listesine adını yazdırmaya hazırlanıyor. Çok sık final iddiaları ile gündeme gelen, hatta bir ara beklenmeyen şekilde yayın hayatına ara veren dizinin sonunda fişi tamamen çekildi. Sosyal medyada haftalar boyunca ismini zirveye yazdıran ve hayranlarının yoğun paylaşımları ile gündemde kalan dizinin yaşadığı reyting sıkıntıları yüzünden ekranlara veda etmek zorunda kaldı.

Sen Çal Kapımı'nın final bölümü çekildi! 

Son gelen bilgilere göre dizinin final bölümünün sete çıktığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde final bölümü çekilmeye başlayan dizinin son sahnesi de bitti. Sen Çal Kapımı dizisinin sonu artık resmen geldi. Dizinin final olması beklenen tarihte paylaşıldı.

Sen Çal Kapımı dizisinin finali ne zaman yayınlanacak ?

Sen Çal Kapımı dizisinin finalinin Eylül ayının ilk haftasında yayınlanacağı öğrenildi. Dizi bu kez sezon finaliyle değil, final bölümüyle ekranlara bir daha yayınlanmamak üzere tamamen veda edecek. Dizinin yeni sezonda başlama ihtimalinin imkansız olduğu ve  böyle bir kararının alınamayacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.