Serenay Sarıkaya Yeni Projesi Hakkında Açıklama Yaptı! Ünlü Oyuncu Aşk Hayatı Hakkındaki İddialara Ne Cevap Verdi?

Serenay Sarıkaya Yeni Projesi Hakkında Açıklama Yaptı! Ünlü Oyuncu Aşk Hayatı Hakkındaki İddialara Ne Cevap Verdi?

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya uzun bir aranın ardından yeniden dizi setlerine dönmek istediğini söyledi. Şahmeran isimli dizinin çekimlerinin yakında başlayacağını söyleyen Serenay Sarıkaya bunun için heyecanını gizleyemedi. Ünlü oyuncu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Şahmeran isimli dizinin başrolünde bulunan yetenekli oyuncu Serenay Sarıkaya fantastik bir hikâye çekimi için kameralar karşısına geçecek. Ayrıca alınan bilgiler neticesinde dizinin 2022 yılında Netflix'te yayınlanacağı da ortaya çıktı. Serenay Sarıkaya dışında Burak Deniz'in de bu dizide başrolde olması bekleniyordu. Ayrıca Burak Deniz’den teklife olumlu yanıt gelip gelmediği ise henüz bilinmezken Serenay Sarıkaya yeniden dizilere dönecek olmasından dolayı heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Serenay Sarıkaya, aşk hayatı hakkında açıklamalar yaptı!

Serenay Sarıkaya, aşk hayatı hakkında açıklamalar yaptı! yetenekli oyuncu Serenay Sarıkaya yapımcı Umut Evirgen ile aşk yaşadığını yönelik çıkan sorulara yanıt verdi. Sarıkaya bu haberlerin doğru olmadığını belirtirken Umut Evirgen ile uzun süredir arkadaş olduklarını açıkladı. İlişki yaşamadığını ortaya koyan yetenekli oyuncu Serenay Sarıkaya sadece dizi heyecanını yaşadığını belirtti.

Sarıkaya dizi heyecanını adeta yansıttı

Sarıkaya dizi heyecanını adeta yansıttı. Kameraların objektifine yansıyan Serenay Sarıkaya muhabirlere aracın içerisinde kısa bir röportaj gerek dizi hakkında birtakım yorumlar yaptı. Aşk hayatı hakkında da açıklamalar yapan Sarıkaya, bu iddiaların doğru olmadığını ve bu tür konuşmalar yapmaktan yorulduğunu ifade etti.

Açıklamalarına devam eden Serenay Sarıkaya, işlerinin başladığını ve bundan dolayı yoğun ve heyecanlı olduğunu söyledi. Yakında olacak güzel işlerden konuşmak istediğini söyleyerek aşk heyecanı yaşamadığını söyleyen Sarıkaya, Şahmeran dizisinin başlayacak olmanın heyecanını yaşadığını ifade ederek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.