SGK Aile Ödemelerini Duyurdu! Sigortalılara 5.000 TL Ödeme Müjdesi Verildi!

SGK Aile Ödemelerini Duyurdu! Sigortalılara 5.000 TL Ödeme Müjdesi Verildi!

Tamamlayıcı sağlık sigortası, pek çok aile tarafından tercih edilir hale geldi. SGK'nın açıklamaları doğrultusunda sağlık sigortasının faydalarına değindik. Özellikle de senelik ortalama 4.000 5.000 TL'lik ödemelerle aileyi kapsayan sigortalar yapılabiliyor. İşte tamamlayıcı sağlık sigortasının kapsadığı hastalıklar...

SGK'nın yaptığı duyuruya göre tamamlayıcı sağlık sigortası ile pek çok hastalık ve sağlık sorunu ek ücret ödenmeden karşılanıyor. Hangi sağlık sigortası kapsamı ve şirketi ile anlaştıysanız ona göre çeşitli hastane ve hastalıklar için sözleşme harici para ödemek zorunda kalmayacaksınız. Elbette katkı payı gibi durumlarda para ödenebilir ancak genel olarak prim dışı bir ödeme söz konusu değil. Sigortanın bu noktada etkili olduğu söylenebilir. Önemli durumlarda ekstra olabilecek pek çok masrafı da sigorta karşılıyor.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?

Tamamlayıcı sağlık sigortasında ailelerin olası sağlık ihtiyaçlarından ötürü sigorta bedeli ödeyerek daha yüksek meblağlar için kendini koruma altına almasıdır. Senelik 4-5 bin TL ödeme yaparak ailenizi sağlık sigortası kapsamına alabilirsiniz.

Hangi Hastalıklar Karşılanıyor?

Bu sigorta türünü yaptıran kişiler virüs, kanser, akupunktur, cerrahi müdahaleler, estetik operasyonları gibi sorunları karşılamaktadır. Bunun gibi daha pek çok hastalık türünün de karşılandığı belirtiliyor. Mecbur kalındığı durumlarda yapılan estetik müdahaleler için tamamlayıcı sağlık sigortasının etkili olduğu belirtiliyor. Son zamanlarda pandeminin yaygınlaşmasıyla sağlık sigortaları daha fazla önem kazanmaya başladı. Özellikle de aile fertlerinden birinin rahatsızlık yaşaması durumunda ek ücret alınmadan hizmet alınabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.