Show TV Bu Kez İddialı Geliyor! Aziz'e Kimse Dur Diyemeyecek..

Show TV Bu Kez İddialı Geliyor! Aziz'e Kimse Dur Diyemeyecek..

Show TV ekranlarında çok kısa bir zaman sonra reyting rekoru kırmasına kesin bir gözle bakılan Aziz dizisinden ilk detaylar geldi. Bu detaylar arasında en çok merak edileni olan yayın tarihi de sonunda seyircilerle paylaşıldı. İşte yeni dizi hakkında gelen son bilgiler...

Show TV ekranlarında yeni sezona başlayan birçok dizi şimdiye kadar reytinglere tutunamadığı için final kararı almak zorunda kaldı. Geçtiğimiz sezona göre bu sezon çok ciddi bir anlamda reyting sıkıntısı yaşayan Show TV bu sıkıntısını yeni dizisi Aziz ile beraber halletmeye çalışacak. Yıldız oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Aziz dizisinin kanalın reytinglerini yeniden arttırması bekleniyor.


Aziz dizisi yeni sezona bomba gibi geliyor..
Aziz dizisinin yayın tarihine ait ilk bilgiler paylaşıldı. Dizinin yayın hayatına başlayacağı gün 5 Kasım Cuma günü 20.00 olarak açıklandı. Kadrosunun başrolünde geçtiğimiz sezon yine Show TV'de yayınlanan Ramo dizisinde gördüğümüz yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım'ın başrolünde bulunacağı Aziz dizisinin ilk bölümden itibaren çok büyük bir kitleyi etkilemesi bekliyor.

Aziz dizisinin konusu belli oldu!
Şehrin  en büyük ve tek halı üreticisi olarak bilinen çok ünlü Payidar ailesinin herkes tarafından çok beğenilen ve ilgi çeken mert delikanlısı Aziz Payidar (Murat Yıldırım) ailesiyle beraber çok zengin bir hayat yaşamaktadır. Fransız delegesi Mösyö Pierre’in oğlu Teğmen Andre’yi öldürmesiyle Aziz’in tüm kaderi birdenbire değişir. Aziz yaşanan bu bu olaydan sonra bulunduğu yeri apar topar terk etmek zorunda kalır. Kısa bir zaman sonra yaşadığı yere yeniden gelen Aziz her şeyi değişmiş olarak bulur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.