Show TV Dizisi Resmen Final Yapıyor! Show TV'nin Sevilen Yapımı Neden Bitiyor?

Show TV Dizisi Resmen Final Yapıyor! Show TV'nin Sevilen Yapımı Neden Bitiyor?

Show TV'nin sevilen dizisi hızlı bir şekilde final yapıyor. Erken final yapan dizinin ismi merak edildi. Birkaç bölüm yayınlandıktan sonra reytinglere yenik düştüğü öğrenildi. Dizinin sosyal medyada güçlü bir kitlesi bulunuyordu. Ancak işler reytinge geldiğinde final yapmak zorunda kaldılar. İşte final yapan Show TV dizisi...

Show TV, yeni sezon başlamadan önce pek çok yaz dizisiyle yolları ayıracak gibi gözüküyor. Özellikle de Cam Tavanlar dizisi ekranlara erken veda edecek. Peki izleyicilerin severek izlediği dizi neden final yapacak? Merak edilen tüm sorular yanıt buldu. Kubilay Aka ve Bensu Soral'ın paylaşımları da izleyicileri duygulandırdı.

Cam Tavanlar Neden Bitiyor?

Cam Tavanlar dizisinin bitme nedeni genel olarak reytinglerle bağlantılı. Reytinglerde bir türlü istediğini alamayan dizi, düşük izlenme oranlarıyla gündeme geliyordu. Dizinin hikayesi ne kadar ilgi çekici olursa olsun, reytinglerde başarısızlık sağlanması dizinin sonunu getiriyor. Özellikle de son haftalarda Total reyting sonuçları oldukça düşmüştü.

Oyunculardan Duygusal Veda!

Cam Tavanlar oyuncuları, final yapan dizinin ardından izleyicilere veda paylaşımında bulundu. Pek çok kişi bu paylaşımı beğendi. Sosyal medya desteği güçlü olan Cam Tavanlar, istedikleri reyting başarısını elde edemedi. Dizinin kaçıncı bölümde final yaptığı da merak ediliyordu. Cam Tavanlar, 8. bölümüyle bir macerayı noktaladı. Dizinin çok erken final yapması izleyicileri etkilese de oyuncular yakın zaman sonra farklı projelerle yeniden ekran karşısında olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.