Show TV Ece Üner Neden Ayrıldı? Show TV'de Ana Haber Bülteni'ni Kim Sunacak?

Show TV Ece Üner Neden Ayrıldı? Show TV'de Ana Haber Bülteni'ni Kim Sunacak?

Show TV, Ece Üner ile olan yollarını ayırdı. Yeni sezonda Ece Üner'in farklı bir kanalda sunuculuk yapacağı öğrenildi. Peki Ece Üner haber sunuculuğundan neden ayrıldı? Onun yerine Show TV haber sunucusu olacak kişi ise belli oldu. Ana Haber Bülteni'ni sunacak ismi ve Ece Üner'in yeni kanalını açıklıyoruz.

Show TV, son yıllara damgasını vuran Ana Haber Bülteni sunucusu Ece Üner'i farklı bir kanala kaptırdı. Ünlü haber sunucusunun kanaldan neden ayrıldığı merak ediliyor. Yaptığı yorumlarla adından söz ettiren ünlü ismin artık farklı bir kanalda haber sunacağı öğrenildi.

Ece Üner Kanal D'de!

Kanal D'de sunuculuk yapacağı öğrenilen Ece Üner, Ana Haber Bülteni'ne buradan devam edecek. Başarılı ismin, ayrılmasındaki en önemli nedenin kariyeri olduğu belirtiliyor. Bu yüzden kanala veda etmesi normal karşılandı. Yerine gelen isim de oldukça donanımlı ve daha önce spor alanında çeşitli sunuculuklar yaptı.

Haberleri Dilara Gönder Sunacak!

Show TV, Dilara Gönder ile anlaşma sağladı. Ana Haber Bülteni, artık Dilara Gönder'in kontrolü altında olacak. Kendisi daha önce Fenerbahçe TV, Lig TV ve NTV Spor gibi kanallarda çalıştı. Spor alanındaki bilgi birikiminin yanı sıra sunuculukta da fazlasıyla iyi olduğu belirtiliyor. Yeni sezonda ekranlara gelecek ünlü ismin nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu haline geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.