Show TV’nin Yeni Dizisi Yalancı! Yalancı Dizisinde Kimler Rol Alıyor…

Show TV’nin Yeni Dizisi Yalancı! Yalancı Dizisinde Kimler Rol Alıyor…

Show TV geçtiğimiz sezon birçok başarılı diziler ile adını altın harflerle yazdırdı. Fakat bu başarılı dizilerini final yapmasıyla birlikte büyük bir boşluğa düştü. Şimdi ise bu boşluğu doldurmaya çalışıyor. Yeni sezon başlaması planlanan Yalancı dizisinin detayları ortaya çıkmaya başladı. Yalancı dizisinin sürpriz kadrosu herkesi çok şaşırtacak…

Arıza, Ramo, Kuzey Yıldızı, Alev Alev ve en son Çukur dizisinin final yapması Show TV’yi zor duruma soktu. Reytingleri alt üst eden kanal şimdi ne yapacağı merak konusu olurken yaz aylarına Kahraman Babam ve Cam Tavanlar dizileri ile devam etme kararı aldı. Dizilerin yeni sezonda olup olmayacağı belirsizliğini korurken kanal yeni bir dizi ile gündeme gelmeye başladı.

Yalancı Dizisi Ekranlara Geliyor!

Liar uyarlaması olarak öne çıkan Yalancı dizisi reyting rekorları kırmaya geliyor. Süreç Film tarafından hazırlanan dizi en ufak ayrıntıları bile dikkate alıyor. Oyuncu seçimlerinin hale devam ettiği bilinen dizide birçok başarılı oyuncunun yer alacağı konuşuluyor.

Yalancı Dizisinin Kadrosu!

Şimdiye kadar Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Murat Kılıç gibi ünlü isimler dizi ile anlaşma sağladı. Oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken dizi alınan kulis bilgilerine göre yeni bir oyuncu ile de anlaştı. Arka Sokaklar dizisinin Muzaffer Komiseri Gizem Erman dizide Tuba karakterine hayat vereceği alınan bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.