Sınır Dizisinde Çekimler Acilen Durduruldu! Kod Adı Sınır Dizi Setinde Virüs Şoku Yaşanıyor!

Sınır Dizisinde Çekimler Acilen Durduruldu! Kod Adı Sınır Dizi Setinde Virüs Şoku Yaşanıyor!

Pek çok ünlü ismin yer aldığı Kod Adı Sınır dizisi, virüs skandalıyla sarsıldı. Pek çok ismin virüse yakalandığı ve hastanede yapılan tetkiklerle durumun kanıtlandığı belirtildi. Dizi çekimlerinin iptal edilmesi bekleniyor. Ayrıca dizinin yayın tarihi de değişiyor. Sınır dizisinde kimler oynuyor? Tolgahan Sayışman'ın projesi sekteye uğradı.

Diziler, zaman zaman çekim esnasında virüs riskiyle karşı karşıya kalabiliyor. Çeşitli önlemler alınsa da virüsün bulaşması kimi zaman önlenemiyor. Pek çok dizi yaz tatilindeyken yeni bir yapım olan Kod Adı Sınır dizisi çekimdeydi. Sınır dizisinin çekiminde yaşanan virüs şoku sonucu pek çok kişi soluğu hastanede aldı. Peki dizi çekiminde neler yaşandı?

Sınır Dizisinde Virüs Alarmı!

Sınır dizisi çekimlerinde ünlü oyuncuların virüse yakalandığı ifade ediliyor. Aynı zamanda çalışanların da riskli grupta olduğu belirtildi. Yapılan testlerle beraber toplam 9 kişi hastalandı. Dizinin başrollerinde Miray Akay, Aslıhan Kapanşahin, Aslıhan Karalar, Cansu Sabancı, Sedef Çalışır, Çağla Boz, Burak Altay ve Erdem Şanlı gibi isimler oynuyor. Dizi çekimlerinin bir süre ertelendiği açıklandı.

Tolgahan Sayışman Detayı Heyecanlandırdı

Diziyi çeken yapımcı şirketin HAN Medya & Yapım olduğu belirtildi. Bu şirketin sahibi ise daha önce pek çok dizi ve filmden tanıdığımız Tolgahan Sayışman. Kendisinin bir ilki gerçekleştireceği Kod Adı Sınır dizisinde büyük talihsizlik yaşandı. Neyse ki karantina dönemi bitip ve virüs de geçtikten sonra dizi çekimlerine devam edilebilecek.

Sınır Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Sınır dizisinin bu yaz ayları içerisinde başlaması muhtemel gözüyle bakılıyordu. Ancak Ağustos ayında olmaz ise Eylül ayında yayın hayatına giriş yapacağı belirtiliyor. Kod Adı Sınır olarak ekranlarda yerini alabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.