Son Dakika Vaka Sayıları Artışa Geçti! Sağlık Bakanı Açıklama Yaptı…

Son Dakika Vaka Sayıları Artışa Geçti! Sağlık Bakanı Açıklama Yaptı…

Vaka sayıları artmaya başladı. Vatandaşı uyarmak için yine devreye Fahrettin Koca girdi. 10 bine yaklaşan vaka sayıyı korkutmaya başladı. Fahrettin koca herkesi tedbirlere uymaya ve en kısa sürede aşı olmaya davet etti. “Almak istediğimiz sonuca göre hareket edelim” diyen Koca bakın neler söyledi…

Twitter hesabından paylaşım yapan koca durumun kötüye gitmemesi için vatandaşı uyarmaya devam etti. "YARIN DAHA YÜKSEK VAKA SAYISIYLA KARŞILAŞACAĞIZ" diyen Koca vaka sayılarının 1 günde düşmediğinin altını çizdi. Başarılı bir sonuç almak istiyorsak bugün ve yarın uyacağımız tedbirler ve aşı sayesinde olacağını söyledi.

Vaka Sayıları Korkutuyor!

Aşı çağrısında bulunan Koca ülkemizdeki vatandaşın %63’ünün henüz ilk doz aşısını yaptırdığını söyledi. Aşı olmasaydı şu an vaka sayılarında büyük artışların yaşanacağını söyleyen Koca aynı zamanda herkesin kurallardan ve tedbirlerden sıkıldığını ifade etti. Salgınla mücadele etmenin tek yolu ise kurallar ve aşıdan geçtiğini söyledi.

Vaka Sayılarında Artış!

Vaka sayıları 2 haftada 2 katına çıktı. Durumun kötüye gitmesini önlemek için Fahrettin Koca sosyal medya hesabında art arda paylaşımlar yaptı. Vaka sayısı 10 bine yaklaşırken iyileşen hasta sayısı 5 bini geçti. 20 Mayıs’tan itibaren en yüksek vaka sayısı ise görüldü. Bakan Koca herkesi daha tedbirli olmaya ve aşılarını en kısa sürede yaptırmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum