Son Yaz Dizisi Ekranlardaki Yerini Aldı! Son Yaz Canan Oynamaya Devam Edecek!

Son Yaz Dizisi Ekranlardaki Yerini Aldı! Son Yaz Canan Oynamaya Devam Edecek!

Son Yaz, eski oyuncularıyla ekranlara dönüyor. Üstelik dizide Funda Eryiğit de oynayacak. Canan karakterini tekrar izleyeceğiz. Fox TV'nin aldığı bu karar sonrası Son Yaz dizisinden neler yaşanıyor merak edildi. İşte Son Yaz yeni sezonu yayın tarihi ve çok daha fazlası haberimizde...

Fox TV'de yayınlanan Son Yaz dizisi, sezon finali yaparak ekranlara birkaç ay veda edeceğini duyurmuştu. Ancak ortaya çıkan bir detay izleyicileri sevindirdi. Çünkü Canan karakteri başta olmak üzere pek çok karakter diziye dönecek. Son Yaz, bölümleri ile farkını ortaya koyacak. Peki hangi oyuncular diziye dönüyor?

Funda Eryiğit Diziye Dönüyor mu?

Funda Eryiğit, Canan karakterine hayat veriyordu. Son Yaz dizisinin sezon finalinde Canan'ın ölmesi sonucu ünlü oyuncu da diziden ayrıldı. Ancak Fox TV, dizinin tekrar bölümlerini ekrana taşıyacak. Böylelikle yeni sezon yayınlanana kadar dizi bölümleriyle mest edecek. Son Yaz'ın sahip olduğu izleyici kitlesi çok güçlü. Tekrar bölümlerini de severek izleyeceklerdir.

Son Yaz Yeni Sezonu Ne Zaman?

Son Yaz dizisi yeni sezonu Eylül ayında yayınlanabilir. Dizinin yeni sezonuna 2 aylık bir süre olduğundan pek çok kişi bu süreyi beklemek istemiyor. O yüzden tekrar bölümlerinin ekranda olması izleyiciler açısından oldukça önemli. Hem geçmiş bölümleri hatırlamış olacaklar hem de Son Yaz 2. sezonu başlayana kadar diziden ayrı kalmayacaklar. İzleyicilerin yeni sezonunu iple çektiği dizide hangi oyuncular diziye dahil olacak öğreneceğiz. Oyuncu kadrosunda bazı değişikliklerin yapılması gündemde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.