Son Yaz Dizisi Final Yapmaya Hazırlanıyor! Dizi Beklenilen Reytinglerin Altında Kaldı

Son Yaz Dizisi Final Yapmaya Hazırlanıyor! Dizi Beklenilen Reytinglerin Altında Kaldı

Yayınlandığı günden bu yana çok iyi reytinglere sahip olan Son Yaz dizisi, ikinci sezon hazırlıklarına başladı. Dizinin ikinci sezonunun ilk bölümünde ortaya çıkan reytingler ise herkesi şaşkına çevirdi. Alınan bilgiler neticesinde dizi istenilen reytinglere ulaşamadı.

Son Yaz dizisi ilk sezonunda çok iyi reytingler aldı. Bunun ardından en çok beğenilen diziler arasında yer alan Son Yaz dizisi 2. sezon hazırlıklarına başlamıştı. Son Yaz dizisinde yaşanan ayrılıklar ise kadroya yeni oyuncuların dahil olmasına neden oldu. Bunun ardından dizinin ikinci sezonunda ortaya çıkan reyting sonuçları ise herkesi şaşkına çevirdi.

Dizi reyting sıralamasında geri planda kaldı

Dizi reyting sıralamasında geri planda kaldı. Geçen sezona oranla bazı karakterlerin diziden ayrılması dizinin gün değişikliği yaşamasına neden olabilir. 2. sezon ile ekranlara gelen Son Yaz dizisinin geri dönüşü istenilen reytingleri veremedi. Alperen Duymaz, Ali Atay, Birce Akalay ve Hafsanur Sancaktutan gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezon başlangıcı istenilen reytingleri ulaşamadı. Alınan bilgiler neticesi dizinin ilk sezonunda bıraktığı etki ikinci sezonunda hayal kırıklığı oldu.

Dizi severlerden tepki gecikmedi

Dizi severlerden tepki gecikmedi. Dizi severler Son Yaz dizisinin gün değişikliğe gidip gitmeyeceğini merak ediyor. Fakat önümüzdeki günlerde dizinin reytinglerde büyük bir sıçrama yapması gerekiyor. 22. bölümü ile ekranlara gelen Son Yaz dizisi reyting sıralamasında tatmin edici sonuçlara ulaşamadı. Dizinin hayranları ise sosyal medya üzerinden yaptıkları yorumlar ile reytinglerin düşük gelmesine bir türlü anlam veremiyor. Çünkü başarılı bir bölüm sonrasında ortaya çıkan düşük reytingler herkesi şaşkına çevirdi. Son Yaz dizisi 23. yeni bölümü ile 25 Eylül Cumartesi günü ekranlara gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.