Son Yaz Dizisindeki Gizli Aşk Ortaya Çıktı! Erdem Şanlı ve Miray Akay'dan Flaş Karar!

Son Yaz Dizisindeki Gizli Aşk Ortaya Çıktı! Erdem Şanlı ve Miray Akay'dan Flaş Karar!

Son Yaz dizisinde Kaan karakteriyle tanınan Erdem Şanlı, Miray Akay ile nişanlandı. İkilinin ne zaman evleneceği merak edildi. Limit dizisi setinde tanıştıkları ve evlilik için harekete geçecekleri belirtiliyor. 24 yaşındaki Erdem Şanlı'nın evlilik kararı hayranları tarafından erken olarak nitelendirildi. Ancak ikili birbirini çok seviyor.

Son Yaz dizisinin başarılı oyuncusu Erdem Şanlı, yeni sezonda dizide oynamayacaktı. Diziden ayrılan ünlü oyuncu farklı bir projede yer alacaktı. Ancak gündeme öyle bir gelişme ile geldi ki duyanlar şaşırdı. 24 yaşındaki oyuncu, 21 yaşındaki Miray Akay ile nişanlandı. Aralarındaki nişan fotoğrafı da sosyal medyada paylaşıldı. Pek çok kişi böyle bir gelişmenin yaşanmasını beklemiyordu. Hızlı bir şekilde nişanlanan ikilinin paylaştığı fotoğraf beğeni yağmuruna tutuldu.

Erdem Şanlı Nişanlandı!

Erdem Şanlı, nişan haberiyle magazin gündemine oturdu. Son Yaz dizisinde Kaan karakterine hayat verdikten sonra diziden ayrılmış ve yeni projeler için hazırlıklar başlamıştı. Limit dizisinde tanıştığı ünlü oyuncu Miray Akay ile yaptıkları nişan gündeme damgasını vurdu. Oldukça hızlı karar vermeleri nedeniyle evlilik konusunda pek çok yorum yapılıyor.

Limit Dizisinde Tanıştılar

Limit dizisi setinde tanışan ikili, birlikte rol almalarıyla nişanlanmaları adeta bir oldu. Erdem Şanlı ve Miray Akay'ın ne zaman evlenecekleri de merak ediliyor. Nişandan sonraki süreçte hızlı bir evlilik mi gelecek yoksa önümüzdeki sene mi evlenecekler bilinmemekte. Miray Akay'ın da 21 yaşında olduğunu belirtelim. İkili evliliğe dair nasıl bir karar aldı önümüzdeki aylarda belli olacak. Oyuncuların hayranlarını şaşırtan bu gelişmeye dair en son detayları paylaşmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.