Songül Karlı'dan Sevenlerini Üzen Haber Geldi!

Songül Karlı'dan Sevenlerini Üzen Haber Geldi!

Güzel sanatçı Songül Karlı, göz şişkinliği nedeniyle fotoğraflarda filtre uygulamaya başladı. Gözünün neden şiştiği merak edildi ve ünlü ismin yaptığı açıklama gündeme damgasını vurdu. Hayranları kendisinin bu duruma nasıl düştüğünü merak ediyordu. İşte Songül Karlı'nın göz şişkinliğine yol açan kazası...

Başarılı sunucu ve sanatçı Songül Karlı, fotoğrafına yaptığı filtre ile dikkat çekti. Gözündeki şişkinlik dikkat çekici boyuta ulaşınca ünlü sanatçı yaptığı hamle ile hayranlarını şaşırttı. Daha önce yer aldığı projelerle adından söz ettiren güzel isim, bu sefer göz şişkinliği ile gündemdeydi. Söylediği şarkılarla hafızalara kazınan ve sunduğu program ile de milyonların gönlünü kazanmış Songül Karlı, gözündeki şişkinliğin sebebini açıkladı mı? Songül Karlı'nın gözü neden şişti?

Songül Karlı'nın Gözü Şişti!

Songül Karlı, göz şişkinliği nedeniyle hayranları tarafından soru yağmuruna tutuldu. Pek çok kişi, gözünün neden şiştiğini sordu. Üstelik bu durum karşısında ne yapacağı da merak edildi. Bir kaza mı yoksa aniden yaşanan bir olay mı bilinmiyor. Kendisi bu konu hakkında kısa bir açıklama yapmayı tercih etti.

up3mt-1629641654-1316.jpg

Gözüne Filtre Uyguladı!

Songül Karlı'nın uyguladığı filtre fazlasıyla belli olmaktaydı. Başarılı ismin filtre ile gözündeki şişkinliğini gizlemeye çalışması hayranları tarafından fark edildi. Kendisine sorulduğunda ise nazara geldiğini vurguladı. Yüksek ihtimalle gözünü bir yere vurdu veya bir kaza geçirdi. Söz konusu gelişmeyle ilgili yeni bir açıklama yapacak mı bilinmiyor. Ancak başarılı ismin en kısa sürede iyileşmesi beklenmekteydi. Gözünün bu süre zarfında filtreli şekilde gözükmesi de ayrı bir gündem haline geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.