Sosyal Yardım Alamayan Vatandaşlara Son Uyarı! 1100 TL Maddi Destek Kampanyası Bitiyor..

Sosyal Yardım Alamayan Vatandaşlara Son Uyarı! 1100 TL Maddi Destek Kampanyası Bitiyor..

Maddi durumu yetersiz olan vatandaşlarımıza verilmekte olan 1100 TL sosyal yardımların sonuna gelmek üzereyiz. Bu yardımlardan faydalanmayan vatandaşlarımızın en kısa zamanda başvurmaları ve yardımlarını almaları gerekiyor. Aksi taktirde kampanya bittiğinde geç kalmış olabilirsiniz.

Devletimiz tarafından maddi durumu kötü olan vatandaşlarımıza koronavirüs pandemisi yüzünden biraz olsun faydada bulunabilmek için verilen sosyal yardım kampanyası hala devam ediyor. Geçtiğimiz yıl başlayan sosyal yardım kampanyasına şimdiye kadar birçok kişi katılmış ve faydalanmış olsa da, bir o kadar da habersiz kişi bulunuyor. Kampanya bitmeden o kişilere uyarılarda bulunuluyor.

1100 TL sosyal yardım kampanyası bitmek üzere..

Maddi durumu yetersiz olan vatandaşlarımız, SGK üzerinden maaş almıyor, veya farklı bir yardımdan faydalanmıyorsa bu kampanyadan faydalanabilir. Tabi kişinin maddi durumunun incelenerek karar verileceğini söylemek de gerekiyor. Kampanya hala devam etse de, çok kısa bir zaman sonra biteceği söyleniyor. Bu yüzden bu vatandaşlarımızın yardımlardan faydalanmak için acele etmeleri gerekiyor.

Sosyal yardımlara nasıl başvurulur ?

Vatandaşlar sosyal yardımlara oturdukları yerde bulunan Sosyal Yardım Vakıflarından başvurabilir. Eğer E- Devlet üzerinden başvurulmuş gözüküyor ise herhangi ek bir işleme gerek bulunmuyor. Yardımları onaylanan vatandaşlar ise paralarını PTT şubeleri üzerinden veya tanımladıkları banka hesapları üzerinden verebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.