Star TV Dizileri Bir Bir Eledi! Kanal Bir Dizinin Daha Final Yapacağını Açıkladı

Star TV Dizileri Bir Bir Eledi! Kanal Bir Dizinin Daha Final Yapacağını Açıkladı

Star TV ekranlarında 1 yıl içerisinde 10 dizi final yaptı. Kimi diziler planlama gereği final yaparken bazı projelerde reytinglerden dolayı ekranlara veda etti. Güvercin, Sol Yanım, Akrep, Sefirin Kızı, İyi Günde Kötü Günde, Babil, Seni Çok Bekledim, Kâğıt Ev ve Menajerimi Ara isimli diziler final yapma kararı aldı.

Star TV'nin final kararı aldığı son dizi ise Kazara Aşk oldu. Yaz döneminde ekranlara gelen romantik komedi dizi türü olan Kazara Aşk isimli projenin reytingleri düştü. Yeni yapımların ekranlara gelmesinin ardından perşembe günü rekabet de sürüyor. Fakat alınan bilgiler neticesi Kazara Aşk dizisi bu yarışta yer almayarak düşük reytinglerden dolayı geri planda kaldı. Sude Zülal Güler ve Ümit Kantarcılar'ın başrollerinde yer aldığı Kazara Aşk dizisi yaz dönemi içinde iyi bir yapım oldu.

Kazara Aşk dizisi reyting kurbanı oldu

Kazara Aşk dizisi reyting kurbanı oldu. Reytingleri iyi olsaydı Kazara Aşk isimli dizi kış döneminde de devam edecekti. Ancak alınan bilgiler neticesinde düşük reytinglere sahip olan dizi 13. bölümü itibariyle final kararı aldı. Star TV'de 30 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak olan Kazara Aşk dizisi izleyicilerine veda edecek. Eğlenceli bir hikayesi bulunan dizi, ilk etapta izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Ancak perşembe günü rekabetin ardından reytingler nedeniyle erken final yapma kararı aldı. Yapılan araştırmalara göre Star TV'nin son 1 yılda final yapan 10. dizisi olacak. Bunun dışında ekrana iddialı başlayan Kazara Aşk dizisi final kararının ardından gündeme geldi. Dizi severler ise Kazara Aşk isimli projenin başarılı bir yapım olduğunu savunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.