Survivor Şampiyonu Arka Sokaklar'da mı Oynayacak? İsmail Balaban'ın Yeni Dizisi!

Survivor Şampiyonu Arka Sokaklar'da mı Oynayacak? İsmail Balaban'ın Yeni Dizisi!

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ayrılığıyla beraber İsmail Balaban'ın diziye katılacağı öne sürüldü. Kanal D dizisine yeni bir oyuncu mu geliyor? Acun Ilıcalı bu transfer için ne söyledi? İsmail Balaban'ın diziye katılması çok isteniyor. Ancak son kararı İsmail Balaban ve dizi yönetimi verecek...

Survivor'un son şampiyonu olan İsmail Balaban, oynayacağı diziyle şok etkisi yarattı. Arka Sokaklar'da oynayacak olan başarılı yarışmacı, yakında dizide rol alabilir. Hangi karakteri canlandıracağı ve Acun Ilıcalı'nın konuyla ilgili neler düşündüğü merak ediliyor. Sonuç itibariyle yarışma sona erdi ve yarışmacı da dilediği kararı verebilir. Ancak Acun Ilıcalı'ya duyduğu minnet duygusuyla hareket ederse belki Arka Sokaklar'da oynamayabilir.

İsmail Balaban'ın Yeni Dizisi Belli Oldu mu?

İsmail Balaban, Kanal D'de ekrana gelen Arka Sokaklar'da bir karaktere hayat verebilir. Son günlerde ortaya atılan Hüsnü Çoban ayrılığı üzerine böyle bir transferin ilaç gibi geleceği düşünülüyor. Ayrıca yeni izleyiciler kazanmanın önemli yollarından birinin de bu olduğu belirtildi.

Hüsnü Çoban Ayrılacak mı?

Hüsnü Çoban'ın diziye veda etmesi durumunda Arka Sokaklar'da büyük boşluk oluşacaktır. Bu boşluğu da yarışmacı Balaban'ın doldurması beklenebilir. Yine de Acun Ilıcalı bu transfer hakkında ne düşünüyor bilinmemekte. Belki de İsmail Balaban EXXEN platformunda bir projede yer alacak. Konuyla ilgili belirsizlik sürerken yapılacaklar tekrar gözden geçirilecek. Önümüzdeki günlerde konunun netleşmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.