Tamer Karadağlı Savaşçı Dizisi Müjdesini Verdi! Savaşçı Ne Zaman Geri Dönüyor?

Tamer Karadağlı Savaşçı Dizisi Müjdesini Verdi! Savaşçı Ne Zaman Geri Dönüyor?

Savaşçı dizisi, Tamer Karadağlı ve Berk Oktay isimleriyle anlaşarak yeniden yayın hayatına başlayabilir. Fox TV'de yayınlanmış dizinin ne zaman ekrana geleceği merak ediliyor. Tamer Karadağlı'nın sosyal medya açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Savaşçı dizisi ne zaman başlayacak?

Savaşçı dizisinin aniden final yapması büyük tepki çekmişti. Fox TV'den yeni bir hamle gelebilir ve dizi çekimleri yeniden başlayabilirdi. Ancak bu iddialar bir türlü gerçek olmadı. Fakat son zamanlarda tüm gözler Tamer Karadağı'nın yaptığı açıklamalardaydı. Karadağlı öyle sözler söyledi ki duyanlar ne diyeceğini bilemedi. Adeta dizinin yeniden çekileceğini müjdeler gibiydi. Göktürk Albay karakterine hayat vermiş oyuncunun sözleri sosyal medyada yankı buldu. İşte diziyle ilgili son dakika ifadeleri...

Savaşı Dizisi Yeniden Çekilecek mi?

Savaşçı, ani reyting kayıplarının önüne geçememişti. Fox TV ile de bağlantılı olan stratejik hatalar dizinin sonunu getirdi. Ayrıca Tamer Karadağlı'nın sosyal medya açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Tamer Karadağlı Ne Söyledi?

Tamer Karadağlı dizinin geri dönebileceğine olan ilişkin ihtimalden bahsetti. Kendisinin Savaşçı dizisi için çekilen Göktürk Albay fotoğrafını paylaşarak dizinin yeniden çekilebileceğini söyleyerek hayranlarını heyecanlandırdı.

Berk Oktay da Katılacak mı?

Savaşçı'nın geri dönmesi halinde Berk Oktay'ın da diziye katılması bekleniyor. Yakışıklı oyuncunun dizideki yeri çok başkaydı. Onun gidişinden sonra da reyting düşüşü yaşanmış olabilir. Bu yüzden Fox TV'nin bu durumu da göz önünde bulundurması beklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.