Teşkilat Dizisi Mete Başkan'a Kavuştu! Usta Oyuncunun Sağlık Durumunda Son Durum Ne ?

Teşkilat Dizisi Mete Başkan'a Kavuştu! Usta Oyuncunun Sağlık Durumunda Son Durum Ne ?

Teşkilat dizisinin en kilit karakterlerinden olan Mete Başkan bu sezon ekrana gelen birkaç bölümde sevenlerinin karşısına çıkmamış, bu yüzden karakteri canlandıran başarılı oyuncu Mesut Akusta'nın projeye veda ettiği düşünülüyordu. Usta oyuncu vakit kaybetmeden diziye yeniden katıldı.

TRT 1'İn reyting ve senaryo bakımından en çok ilgi çeken dizisi Teşkilat ikinci sezonuyla bu yılda izleyicilerine aksiyon dolu anlar yaşatıyor. Geçtiğimiz sezonda aldığı reytinglerle beraber iddiasını herkese gösteren dizi, bu başarısı ile ülkemizin en çok beğenilen sayılı projeleri arasında bulunuyor. Dizi bu başarısını uzun bir zaman daha devam ettireceğe benziyor. 

Teşkilat dizisinin Mete Başkan'ı geri geldi..

Teşkilat dizisinin en kilit karakterlerinden olan Mete Başkan'ı canlandıran usta oyuncu Mesut Akusta geçtiğimiz aylarda çok ciddi bir rahatsızlık geçirmiş ve tüm sevenlerini korkutmuştu. Bu yüzden dizinin ikinci sezonunun birkaç bölümünde sevenlerinin karşısına çıkamayan oyuncu artık yeniden sizlerin karşısına çıkacak. Oyuncunun bundan sonra her hafta dizide yer alması bekleniyor.

Mesut Akusta'nın sağlık durumu nasıl ?

Mesut Akusta'nın sağlık durumunun şimdilerde iyi olduğu biliniyor. Zaten oyuncunun tedavisinin olumlu sonuçlandığı için yeniden Teşkilat dizisinin çekimlerine katıldığı, yoksa diziye daha uzun bir zaman ara vermesi gerektiği konuşuluyor. Oyuncunun hayranlarını sevindiren bu haberle beraber Teşkilat yayın hayatına hız kesmeden devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.