Teşkilat Dizisi Oyuncu Kadrosunu Değiştirdi! Başrol Oyuncusu Kadrodan Ayrılma Kararı Aldı

Teşkilat Dizisi Oyuncu Kadrosunu Değiştirdi! Başrol Oyuncusu Kadrodan Ayrılma Kararı Aldı

TRT 1 ekranlarının en başarılı dizilerinden biri olan Teşkilat 14 bölüm yayınladı. Bunun ardından her bölümü büyük bir heyecanla ekran karşısına çıkan Teşkilat dizisi yayınlandığı günden bu yana da reyting rekorları kırıyor. Dizinin yeni sezonunda neler olacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu.

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Teşkilat dizisi ilk sezonunda tüm kategorilerde bir sırada yer aldı. Bunun ardından dizinin ikinci sezonuyla ekranlara döneceğini biliniyor. Mete karakterine hayat veren Mesut Akusta'nın sağlık sorunlarından dolayı bir süre dizide yer almayacağı ortaya çıktı. Bunun dışında yeni isimlerle birlikte dizinin daha da güçleneceği söylenirken Hakan Boyav ve Gürkan Uygun ikilisinin de hikâyeye dahil olduğu biliniyor.

Mesut Akusta sosyal medyadan açıklama yaptı

Mesut Akusta sosyal medyadan açıklama yaptı. Mesut Akusta sosyal medyadan sağlık problemleri yaşadığını söyleyerek diziye dönebileceğini açıkladı. İzleyici karşısına çıkmak için gün saydığını söyleyen Mesut Akusta sağlık problemi yaşadığını açıkladı. Dizinin yayınlanan fragmanında ekip liderinin ortaya çıkması izleyicilerin şoke ediyor. Halit Başkan isimli ekip lideri Mete Başkan’ın bir süre dizide olmayacağını ortaya koydu. Halit Başkan olarak Turgut Tunçalp diziye dahil oldu. Teşkilat dizi hayranları ise fragmanı çok beğendiklerini sosyal medyadan söyledi.

Dizinin ne zaman ekranlara geleceği belli oldu

Dizinin ne zaman ekranlara geleceği belli oldu. Alınan bilgiler neticesinde 26 Eylül Pazar günü 15. bölümü ile iki sezonda ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Teşkilat dizisi yine reyting rekorları kırmak için ekranlara gelecek. Gürkan Uygun'un hayat verdiği karakter ise yeni sezonda aksiyon dolu sahnelerin ekranları geleceğini anlatıyor. Bunun dışında Çağlar Ertuğrul'un da çok farklı bir performans ile izleyici karşısına çıkacağı ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.