Teşkilat Dizisinde Çağlar Ertuğrul Ayrılığı! Burak Deniz Teşkilat'a Katılacak!

Teşkilat Dizisinde Çağlar Ertuğrul Ayrılığı! Burak Deniz Teşkilat'a Katılacak!

Teşkilat dizisinde bir oyuncu diziden ayrılıyor. Çağlar Ertuğrul için ayrılık vakti geldi. Peki onun yerine Burak Deniz mi diziye dahil olacak? Serdar karakterinin gidişi herkesi üzecek. TRT 1'de yayınlanan Teşkilat'ta oyuncu değişimi yaşanacak. Başrol oyuncusu Maraşlı'dan Burak Deniz olacak. İşte oyuncunun ayrılık nedeni...

Teşkilat dizisi, TRT 1'deki yayın hayatına devam edecek. Yeni sezonda oyuncu kadrosunda önemli değişikliklerin yapılacağı belirtiliyor. Özellikle de başrolde yer alan ve Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul'un diziye veda edeceği iddia ediliyor. Ünlü oyuncu daha önceden de diziden ayrılmayı istiyordu. Ancak sosyal medyada oyuncunun geri dönmesi isteyince kendisi de dayanamadı ve diziye devam kararı aldı. Şimdi ise Teşkilat'a veda edeceği kesinleşiyor. Peki yerine hangi oyuncu gelecek?

Burak Deniz Teşkilat'a Katılacak!

Maraşlı'da oynamakta olan Burak Deniz, diziye katılarak adından söz ettirecek. Başarılı oyuncu Maraşlı dizisinden ayrılacak ve Teşkilat'ta oynamaya başlayacak. Hali hazırda final yapacak olan ATV dizisi, ekranlara vedaya hazırlanıyor. TRT 1'deki Teşkilat ise reyting sonuçlarında zirve konumunda.

Teşkilat Yeni Sezon Ne Zaman?

Teşkilat dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak bilinmiyor. Eylül ayında ikinci sezon ilk bölümün yayınlanması beklenmekte. Diziyi ilgiyle takip edenler de sosyal medyadan konuyla ilgili bir açıklama beklemekte. Oyuncu transferi hakkındaki en doğru bilgiyi yakın zamanda oyuncuların kendilerinden öğrenebiliriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.