Teşkilat Dizisinde Çok Kritik Değişiklik! Dizi Artık Çok Farklı Olacak..

Teşkilat Dizisinde Çok Kritik Değişiklik! Dizi Artık Çok Farklı Olacak..

TRT 1 ekranlarının reyting deyince akla ilk gelen dizilerinden Teşkilat'ın ekibinde çok büyük ve kritik bir değişiklik yaşandı. Dizinin yönetmeni değişti. Yeni sezonda izleyeceğimiz bölümleri artık farklı isimler yönetip ekrana getirecek.

Teşkilat dizisi herkesin kabullendiği gibi bu yıl yayınlanan en başarılı projelerden biriydi. Dizi ilk bölümüyle açılış rekoru kırmış, sonrasında ise yine bu başarısını devam ettirmiş birçok kez reyting rekoruna sahip olmuştu. Kadrosu ve daha birçok özelliği ile seyircide büyük bir merak uyandıran projenin bu kadar başarılı olmasının sebebi aynı zamanda bol aksiyon ve heyecanlı senaryosu olarak gözüküyor.

Teşkilat dizisinde çok kritik değişiklik!

Teşkilat dizisinde çok kritik bir değişiklik yaşandı. Dizinin ilk bölümünden bu yana yönetmenlik görevini üstlenen isim Ketche Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, projeden ayrıldı. Yeni sezonda yönetmen koltuğna Burak Arlıer ile Burak Müjdeci oturacak. Kadrosunda Kadrosunda, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya gibi isimleri bulunduran dizinin yeni sezonda da çok heyecanlı ve aksiyonlu olması bekleniyor.

Teşkilat dizisi yeni sezon ne zaman yayınlanacak ?

Teşkilat dizisinin yeni sezonun ne zaman yayınlanacağına dair bizlere verilmiş en ufak bir ipucu bile yok. O yüzden şimdilerde böyle bir tarih vermek mümkün değil gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.