Teşkilat Dizisinde Deprem Ünlü Oyuncu Diziye Veda Etti! TRT'nin Telfonları Kilitlendi

Teşkilat Dizisinde Deprem Ünlü Oyuncu Diziye Veda Etti! TRT'nin Telfonları Kilitlendi

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Teşkilat yayın hayatına her hafta pazar günü kaldığı yerden devam ediyor. Sevilen dizi geçen akşam ekrana gelen bölümüyle yine aksiyonu zirveye taşıdı. Bu büyük projeden bir başrolün ayrılacağına dair iddialar da kuvvetlendi.

Teşkilat dizisi geçtiğimiz gün olan pazartesi akşamı yine bomba gibi bir bölümle TRT 1 ekranları üzerinden seyircileri ile buluştu.  21. bölümü ile ekranlara gelen proje yine bol aksiyon sahneleri ile izleyenlerin yüreklerini ağza getirirken, birde üzücü gelişme yaşandı. Dizinin kadrosunda bulunan ve beğeniyle izlenen bir oyuncunun projeye veda etme ihtimali yükseldi.

Teşkilat dizisinin yıldızı projeye veda edebilir mi ?

Dizide Zehra karakterini canlandıran başarılı oyuncunun senaryo gereği Türkiye'yi terk etmesi ve apar topar farklı bir ülkeye taşınması bekleniyordu. Zehra'nın küçük kızının kaçırılmasıyla beraber tüm bu planlar bozulmuş, tüm ekip Zehra'nın ufak kızını aramaya başlamıştı. Geçen akşam yayınlanan bölümün sonlarında doğru Zehra ve kızı sonunda kavuştu. Bununla beraber de Zehra'nın ülkeyi terk etmmemesi için herhangi bir sebep kalmadı. Yani senaryoya göre Zehra karakteri ülkeden ayrılmasının ardından projeye de veda edebilir.

Teşkilat dizisinde kritik reyitng kaybı...

Teşkilat dizisi hala büyük bir izleyici kitlesine sahip olsa da, geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümüyle AB ve ABC kategorilerinde ki zirveyi en büyük rakibi Yargı'ya kaptırmış oldu. Dizi bu kategorilerde ikinci olsa da, TOTAL listede ki birincilik hala kendisine ait olarak görülüyor.

İçerik Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.