Teşkilat Dizisinde Kenan İmirzalıoğlu Bombası! Teşkilat Dizisine Deli yürek Katılıyor..

Teşkilat Dizisinde Kenan İmirzalıoğlu Bombası! Teşkilat Dizisine Deli yürek Katılıyor..

Teşkilat dizisine yeni oyuncular katılacak. TRT 1'de ekrana gelen dizi için Kenan İmirzalıoğlu ve Burak Deniz'e teklifler yapıldı. Oyuncuların dizide oynamayı kabul edecekleri düşünüyor. Üstelik Kenan İmirzalıoğlu'nun hayat vereceği karakter de belli olacak. Teşkilat yeni sezonuna ilişkin detaylar...

Teşkilat dizisi, yeni sezona güzel bir giriş yapmak için kolları sıvadı. Pek çok oyuncuya teklif yapıldığı biliniyor. Özellikle de gündemden düşmeyen ve çok sevilen birkaç isim ile görüşüldü. Kenan İmirzalıoğlu da bu isimlerin başında geliyor. Yakışıklı oyuncunun dizide canlandıracağı karakterin adı bile belli oldu. Peki İmirzalıoğlu Teşkilat dizisinde oynayacak mı?

Kenan İmirzalıoğlu Teşkilat'a Katılacak mı?

Kenan İmizalıoğlu, Yusuf Miroğlu karakteri ile Teşkilat dizisinde oynayabilir. TRT 1'de yayınlanan dizide önemli bir performans sergileyeceği düşünülüyor. Bundan yıllar önce Deli Yürek dizisinde Yusuf Miroğlu'na hayat vermişti. Dizide de aynı isimle ortaya çıkması gündemde.

Burak Deniz Hangi Karakteri Canlandıracak?

Öte yandan Burak Deniz'e de Teşkilat dizisinden teklif yapıldı. Oyuncunun diziye katılıp katılmayacağı henüz belli olmasa da Türkiye'ye döndüğünde bir karar vermesi gerekecek. Özellikle de Maraşlı dizisi performansından sonra pek çok yapımdan teklif aldığı biliniyor. Reyting bakımından üst seviyelerde olan Teşkilat, kısa süre içerisinde önemli transferlere imza atabilir. Oyuncular, Teşkilat dizisinin kadrosunda yer alacak mı göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.