Teşkilat Dizisinden Başkan Ayrılıyor! İşte Teşkilat Dizisinin Yeni Başkanı..

Teşkilat Dizisinden Başkan Ayrılıyor! İşte Teşkilat Dizisinin Yeni Başkanı..

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Teşkilat dizisi 24. bölümünden ikinci fragmanını yayınladı. Dizinin son bölümünün ekranlara gelmesinin ardından yeni bölümü de izleyiciler tarafından merak söz konusu oldu. Teşkilat dizisinin yeni bölüm fragmanı da yaşanan gelişmeler ise izleyicileri şaşırttı. İşte haberin tüm detayları...

Teşkilat dizisinin yeni bölüm fragmanında Serdar’ın Halit Başkan’ı vurduğuna dair görüntüler ekrana geldi. Bunun ardından Halit Başkan karakterine hayat veren Turgut Tunçalp’in diziden ayrılacağını dair iddialar gündemi sarstı. Yetenekli oyuncu Turgut Tunçalp’in Teşkilat dizisinden ayrılıp ayrılmayacağı ise merak söz konusu oldu.

Diziye yeni oyuncular dahi oldu

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Milli İstihbarat Teşkilatını anlatan Teşkilat dizisi pazar akşamına damga vurmaya devam ediyor. 2. sezonu ile birlikte çok iddialı bir dönüş yapan Teşkilat dizisi yeni sezonda da reytinglerde istenilen başarıyı elde etti. Aksiyonlu sahneleri ile izleyiciyi ekranlara kilitleyen dizinin hikayesini yeni karakterler eklendi. Bu karakterlerden biri de Turgut Tunçalp’in hayat verdiği Halit Başkan oldu.

Reytinglerde zirveyi yakalayan Teşkilat dizisi bu hafta 24. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin 24. bölümünde yayınlanan ikinci fragmanında herkesi şaşırtan gelişmeler yaşandı. Serdar, Halit Başkan’ın odasına giderek konuşmak istiyor. Bu esnada Serdar’ın Halit Başkan’ı vurması izleyicileri şaşkına çevirdi. Ardından Zehra ne yapacağını bilemezken bu defa silah Zehra’ya doğrultuldu.

Halit Başkan, Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosundan ayrılıyor mu?

Mesut Akusta'nın geçtiğimiz günlerde teşkilat dizisine geri dönmesi ile Halit Başkan’ın vurulması Turgut Tunçalp’in diziden ayrılacağına dair iddiaları da gündeme getirdi. Yetenekli oyuncu Turgut Tunçalp’in Teşkilat dizisinden ayrılıp ayrılmayacağına dair gelişme ise ilerideki bölümlerde netlik kazanacak. Bunun dışında Yağız Alp Akaydın'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Teşkilat dizisinin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor. Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Turgut Tunçalp, Nihat Altınkaya, Ezgi Eyüpoğlu, Gürkan Uygun ve Hakan Boyav’ın başrollerinde yer aldığı Teşkilat dizisi 24. bölümünü 28 Kasım akşamı TRT1 ekranlarında saat 20.00 de izleyiciler ile buluşturacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.