Teşkilat Dizisinden Beklenmedik Oyuncu Transferi! EDHO Oyuncusu da Teşkilat'a Katıldı!

Teşkilat Dizisinden Beklenmedik Oyuncu Transferi! EDHO Oyuncusu da Teşkilat'a Katıldı!

Teşkilat dizisine katılan yeni oyuncu dikkatleri üzerine çekti. EDHO dizisinden ayrılarak büyük üzüntüye neden olan başarılı isim, Teşkilat'ta oynayarak kariyerine devam edecek. Hangi oyuncu Teşkilat'ta boy gösterecek? ATV dizisinden TRT 1 dizisine geçen oyuncunun kim olduğu kesinleşti.

Teşkilat, yeni sezonuyla dünya çapında bir iş yapmaya hazırlanıyor. Diziye katılan oyuncular bunu fazlasıyla belli etmekte. Hakan Boyev ve Gürkan Uygun transfer müjdelerinden sonra diziye yeni katılan isim ortalığı kasıp kavuracak. TRT 1 dizisi, ikinci sezona iddialı bir giriş yapmak için çalışmalara başladı. Çekimler devam ederken yeni sezonda hangi ismi dizide göreceğiz?

Teşkilat'a EDHO Oyuncusu Geliyor!

EDHO dizisi 7. sezonuna başlayacakken bazı oyuncularıyla vedalaştı. Sezon finaliyle diziden ayrılan isimlerin yeni dizileri belli oluyor. Bu sefer de Turgut Tunçalp'in diziye katıldığı açıklandı. Teşkilat'ta hangi karaktere hayat vereceği şimdiden merak edildi. Dizinin yayın tarihi belli olmasa da önümüzdeki günlerde konuyla ilgili bir açıklama yapılması bekleniyor.

Teşkilat Reytinglere Doymayacak!

Teşkilat dizisinin bu transferleri gelişigüzel yapmadığı biliniyor. Her oyuncunun canlandıracağı karakter için farklı bir hikaye yazıldı. Dizideki yerleri belli oldu ve şimdi de ne zaman yayınlanacağı konusunda bazı iddialar ortaya atılıyor. Sevilen dizi muhtemelen Eylül ayının sonlarına doğru ekrana gelecek. Rakip dizilere karşı reyting savaşını kazanması olası gözüken Teşkilat'ta neler yaşanacağını hep birlikte izleyerek göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.