Teşkilat Dizisine Can Suyu Geldi! Memati Dizide Bomba Etkisine Sebep Olacak..

Teşkilat Dizisine Can Suyu Geldi! Memati Dizide Bomba Etkisine Sebep Olacak..

TRT 1 ekranlarının yeni sezonu çok büyük bir merakla beklenen projelerinden bir tanesi de Teşkilat dizisi. Teşkilat yeni sezonda kadrosuna ekleyeceği birbirinden başarılı usta isimlerle de, heyecanına heyecan katmayı planlıyor.

Kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Yavuz Bingöl gibi birbirinden farklı ve yetenekli isimleri bulunduran Teşkilat dizisi yeni sezona bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Türk televizyonlarının en çok dikkat çeken işlerinden biri olan Teşkilat'ta seyirciyi heyecanlandıracak yeni gelişmeler var.

Teşkilat dizisine dev transfer! Memati kadroda..

Teşkilat dizisine herkesin Kurtlar Vadisi dizisinin kadrosundan tanıdığı, ülkemizin en çok bilinen ve sevilen dizi karakterlerinden olan Memati'yi canlandıran oyuncu transfer oluyor. Teşkilat dizisinde nasıl bir karakteri canlandıracağı henüz bilinmeyen oyuncunun, projenin yayın tarihinin yaklaşması ile beraber seyirciye tanıtılması bekleniyor. Yeni karakterin Teşkilat dizisine büyük bir heyecan katacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Teşkilat dizisinin yeni sezonuna sayılı günler kaldı!

 Dizinin yeni sezonuna ait ilk fragman paylaşıldı. Bu da bizlere dizinin yayın tarihinin çok yaklaştığını gösteriyor. İlk tanıtımdan sonra merakla ikinci tanıtım beklenilmeye başlandı. Teşkilat dizisi yenilenmiş kadrosuyla beraber çok yakında TRT 1 ekranlarında...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.