Teşkilat Dizisine Kurtlar Vadisi Efsanesi Geldi! Memati Yeni Rolüyle Geliyor..

Teşkilat Dizisine Kurtlar Vadisi Efsanesi Geldi! Memati Yeni Rolüyle Geliyor..

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin gelecek sezon ki kadrosunda Kurtlar Vadisi dizisinden tanıdığımız, efsane karakterlerden biri olan Memati'yi canlandıran başarılı oyuncu Gürkan Uygun'u da görmeye başlayacağız.

Kurtlar Vadisi dizisinden tanıdığımız, bu projede canlandırdığı Memati karakteri ile büyük bir şöhrete ulaşmayı başaran ünlü oyuncu Gürkan Uygun geçtiğimiz sezonda TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi ile karşımıza çıkmıştı. Başarılı oyuncunun yeni sezonda da çok farklı bir karakterle , rekortmen bir diziyle karşımıza çıkacak.

Teşkilat dizisine büyük transfer!

Teşkilat dizisinin gelecek sezonunda kadroya Gürkan Uygun'da transfer olacak. Canlandırdığı karakter henüz belli olmayan Gürkan Uygun'un setten ilk fotoğrafları da geldi. Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin kadrosunun değişmesiyle, projenin dışında kalan oyuncu hiç ara vermeden sevenlerinin karşısına çıkmaya devam edecek. Oyuncu yine başarılı performansı ile adından söz ettireceğe benziyor.

Teşkilat dizisinin yeni sezonuna çok az kaldı..

Teşkilat dizisinin yeni sezonun Ekim ayında başlaması bekleniyor. Dizinin yayın tarihine ait kesin bir bilginin verilmesi için, çekimlerin başlamasının gerektiği konuşulurken, yine de bu konuda uzman birçok kişinin tahminlerine göre Teşkilat yukarıda da belirttiğimiz gibi yeni sezonu ve yeni bölümleriyle Ekim ayında yayın hayatına başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.