Teşkilat Dizisinin Setinden Seyirciyi Korkutan Haber! Koronavirüs Endişesi Yaşanıyor..

Teşkilat Dizisinin Setinden Seyirciyi Korkutan Haber! Koronavirüs Endişesi Yaşanıyor..

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizisi Teşkilat'ın sete çıktığı geçtiğimiz günlerde öğrenilmişti. Her şey yolunda giderken şimdilerde dizinin setinde bazı istenmeyen olayların yaşandığı öğrenildi. Koronavirüs krizi tüm seyircileri korkuttu.

TRT 1'in yeni sezonda yayınlanması büyük bir merakla beklenen Teşkilat dizisi geçtiğimiz sezon yakaladığı başarının daha da üstüne çıkacak gibi görünüyor. Yayın hayatına başladığı ilk gün, daha çok yeni bir proje olmasına rağmen reyting sıralamalarında adını zirveye yazdırmış, çok büyük bir reyting oranı yakalamıştı. Bu başarı karşısında şaşırıp kalan rakipleri ise, bu duruma anlam veremedi. Teşkilat dizisi her hafta reytinglerini biraz daha arttırarak yoluna devam etti.

Teşkilat setinde koronavirüs krizi yaşanıyor..

Teşkilat dizisinin setinde yeni sezon çekimleri devam ederken, bazı kişilerde koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi. Bu olaydan sonra o kişiler apar topar çekimleri bırakıp evlerine karantinaya alındı. Karantinanın ardından çekimlerin yeniden başlayacağı ve Teşkilat'ın en yakın zamanda izleyicilerinin karşısına çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.