Teşkilat Dizisinin Yayın Tarihi Açıklandı! Teşkilat Hayranları Bu Haberi Okumadan Geçmeyin..

Teşkilat Dizisinin Yayın Tarihi Açıklandı! Teşkilat Hayranları Bu Haberi Okumadan Geçmeyin..

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin yeni sezon tarihinin paylaşılması haftalardır bekleniyordu. Bu tarih TRT 1 ekranlarında yayınlanan yeni tanıtımlarla beraber netlik kazandı. Teşkilat ikinci sezon o tarihte başlıyor.

Geçtiğimiz sezonunun en çok izlenen dizilerinden Teşkilat'ın ikinci sezonu çok büyük bir merakla bekleniyor. Reyting rekortmen dizi başladığı günden bu yana adından neredeyse her platformda söz ettiriyor. Konusu ve yetenekli oyuncu kadrosu başta olmak üzere aldığı reytinglerde gerçekten her dizinin başarabileceği bir şey değil. Teşkilat merakla beklenen yeni sezonunda bu başarısını devam ettirecek gibi görünüyor.

Teşkilat dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu!

Teşkilat dizisinin merakla beklenen ikinci sezon tarihi geçtiğimiz gün belli oldu. Dizinin TRT 1'de yayınlanan yeni tanıtımıyla beraber aynı zamanda yeni sezon yayın tarihi de paylaşıldı. Teşkilat'ın bu sezona 26 Eylül pazar günü adım atacağı öğrenildi. Dizi kadrosuna eklediği birçok usta isime beraber yeni sezonda daha heyecanlı bir şekilde seyircilerini bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.