Trafik Çilesi Bitmiyor! Yetkililer Tarfik Sorununun Nedenini Açıkladı

Trafik Çilesi Bitmiyor! Yetkililer Tarfik Sorununun Nedenini Açıkladı

Özellikle sabah saatlerinde ve iş çıkış saatinde yoğun trafik mağduru olan İstanbullu vatandaşlar günlerinin çoğunu trafikte geçirdiklerini söylüyor. Bunun dışında iş çıkış saatlerinde trafiğin kitlendiğini belirterek, buna bir çözüm yolu bulunmasını da istiyor. İşte haberin tüm detayları...

İstanbullu vatandaşların çilesi haline gelen trafik sorunu bugünde bas gösterdi. İstanbul'da yaşayan vatandaşlar, günlerinin çoğunu trafikte geçirdikleri belirtti. Bunun dışında yeni otoyolların yapılmasının bu duruma çözüm getirmediğini söyleyen vatandaşlar, yetkililere seslenerek İstanbul trafiği ile ilgilenmesi gerektiğini belirtti. Vatandaşların bu isyanının ardından yetkililer, özellikle kısa yolların birçok vatandaş tarafından kullanıldığını budan dolayı da trafik sorunu olduğunu açıkladı. Ayrıca kestirme yollar dışında trafik sorununu pandemiye de bağlayan uzmanlar, vatandaşları uyarmayı da ihmal etmedi.

Pandemi trafik sorununu nasıl etkiledi?

Pandemi trafik sorununu nasıl etkiledi? İstanbulluların çilesi dur durak bilmezken vatandaşlar bu duruma bir çözüm yolu arıyor. Uzmanlar ise pandemiden dolayı toplu taşıma kullanan vatandaşların sayısının azaldığını söyledi. Ayrıca herkesin kendi aracını kullandığını bundan dolayı da trafik sorununun arttığını açıkladı. 

Koronavirüs salgınından dolayı kendi özel aracını kullanan vatandaşların sayısı artıyor. Bundan dolayı İstanbul'da var olan trafik tekrar baş göstermiş durumda. Bu durum hakkında açıklama yapan uzmanlar, kısa mesafeli yerlere gidecek olan vatandaşların şahsi araba dışında toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri gerektiğini belirtti. Ayrıca maske ve sosyal mesafe kuralına uyarak seyahat edilmesi gerektiği üzerinde de durdu.

Gazeteci ve Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.