TRT 1 Dijitale El Atmayı Hedefliyor! Mevlana Dizisi Burada Yayınlanacak..

TRT 1 Dijitale El Atmayı Hedefliyor! Mevlana Dizisi Burada Yayınlanacak..

TRT 1 geçtiğimiz sezon yayınlanan iddialı dizilerin ardından şimdide dijital projelerle izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. TRT 1'in merakla beklenen ilk dijital projesi de belli oldu. Mevlana çok yakında sizlerle..

TRT 1 şimdilerde dijitale geçmeye hazırlanıyor. Geçen sezon başta Masumlar Apartmanı, Teşkilat ve Gönül Dağı gibi diziler olmak üzere bunların haricinde birçok projeyle daha izleyicilerinin karşısına çıkmayı hedefliyor. Ama bu projelerin büyük bir bölümü artık televizyon ekranlarında değil, dijital platformda yayınlanacak. TRT 1'İn ilk dijital dizisinin adı da birkaç hafta önce açıklandı!

Mevlana dizisi çok iddialı geliyor...

Mevlana'nın hayatının anlatılacağı yeni bir diziyle daha seyircilerinin karşısına çıkmayı planlayan TRT 1, bu dizide çok usta isimleri bir araya getirecek. Genç ve yaşlı karışık olmak üzere birbirinden yetenekli isimler Mevlana dizisinin altında bir araya gelecek. Dizinin başrolünde son dakika da bir değişiklik yaşandı. Birçok iddiaya göre Mevlana rolü için yeni seçilen isim ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.