TRT 1 Masumlar Apartmanı Oyuncusu Diziye Veda Ediyor! Yeni Sezonda Olmayacak!

TRT 1 Masumlar Apartmanı Oyuncusu Diziye Veda Ediyor! Yeni Sezonda Olmayacak!

Masumlar Apartmanı dizisinde yeni bir ayrılık daha yaşanacak. TRT 1'de sevilerek izlenmekte olan diziden kim ayrılıyor? Hangi başrol oyuncusu artık dizide oynamayacak? Farah Zeynep Abdullah'dan sonra ayrılacak isim belli oldu. Safiye bu duruma çok üzülecek. İşte yeni sezonda ayrılık gelişmesi...

TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, yeni sezonunda şok gelişmelere yer verecek. Diziden bir ismin daha ayrılması gündeme geldi. Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılığı izleyicileri etkilemişti. Bu gelişmeden sonra diziden kimin ayrılacağı çok merak edildi. Diziyle ilgili çeşitli detayların yaşandığı bu andan sonra Safiye'nin Naci'si hakkında ayrılık haberi geldi. Naci karakterinin ekranlara vedası çok konuşulacak. Daha önce de birkaç kez diizden ayrılıp geri gelen oyuncu bu sefer kalıcı gidebilir.

Naci Diziden Ayrılıyor mu?

Tansel Öngel'in hayat verdiği Naci karakteri, sevilerek izleniyordu. Sağlıkla ilgili problemi ve Safiye'ye olan düşkünlüğü takip edilmekteydi. Ayrıca kibarlığından ödün vermemesi ve tavırlarının dikkat çekici olması da Naci'yi izlenebilir kılıyordu. Masumlar Apartmanı'nın etkili isimleri arasında yer alan Naci, diziye veda edecek. Oyuncunun yeni sezonda olmaması bekleniyor.

Tansel Öngel Neden Ayrılıyor?

Tansel Öngel'in ayrılığı muhtemelen senaryoya bağlı şekilde gerçekleşecek. Kendisinin çeşitli projelere dahil olmasıyla bir bağlantısı yok. Elbette başarılı oyuncuya teklifler de geliyor ancak Masumlar Apartmanı'nda mutlu olduğu ifade edilmekteydi. Dizinin reytingleri yüksek ve güzel bir hikayenin parçası haline geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.