Türkiye'nin Yardımsever Abisi Haluk Levent Çok Şaşırttı! Soyadı Gülme Krizi Yaşattı..

Türkiye'nin Yardımsever Abisi Haluk Levent Çok Şaşırttı! Soyadı Gülme Krizi Yaşattı..

Ülkemizde birçok muhtaç kişiye yardım eden, çok ünlü bir yardımsever olan Haluk Levent'in soyadı şimdiye kadar hiç paylaşılmamıştı. Ünlü şarkıcının soyadını ilk kez duyanlar çok büyük bir şaşkınlıkla gülme krizi yaşadılar,

Ülkemizin en çok sevilen şarkıcılarından biri olan, şarkıcılığından daha çok yardımseverliği ile tanınan AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent bu kez çok farklı bir konuyla gündeme oturdu. Yardımsever şarkıcının hiç kimse tarafından bilinmeyen bir yönü sevenleri başta olmak üzere gören herkese kahkaha dolu anlar yaşattı.

 Haluk Levent'in gerçek soyada herkesi çok şaşırttı!

Ünlü şarkıcı Haluk Levent'in sosyal medyada kullandığı kullanıcı adı çok uzun bir zamandır (halukleventacil) olarak biliniyor. Hala bu kullanıcı adını kullanan ünlü ismin soyadının yıllardır Levent' olduğu düşünülürken, gerçek soyadı öğrenen herkese büyük şaşkınlık yaşattı. Ünlü ismin gerçek soyadının Acil olduğu paylaşılırken, hayranları bu duruma hem çok güldü, hem de inanmakta zorluk yaşadı.

Hayranları inanamadı!

Şarkıcının hayranlarını çok şaşırtan bur durum kısa bir zamanda sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi. Bu konuda birçok yorum ve beğeni atıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.