Twitter Erişim Sorunu İle Karşı Karşıya! Sosyal Paylaşım Ağı Çöküyor mu?

Twitter Erişim Sorunu İle Karşı Karşıya! Sosyal Paylaşım Ağı Çöküyor mu?

Sosyal paylaşım ağı arasında bulunan Twitter erişim sorunu ile karşı karşıya kaldı. Alınan bilgiler neticesinde kullanıcılar Twitter'da paylaşımlarını göremediklerini iddia ederek bir sorunun yaşandığını söyledi. Ayrıca Twitter kullanıcıları sorun ile alakalı açıklama yapılmadığını da belirtti. İşte haberin ayrıntıları…

Twitter kullanıcıları sosyal paylaşım ağında problemler yaşandığını söyledi. Kimi kullanıcılar Twitter'da ‘bir sorun oluştu yeniden yüklemeyi dene’ uyarısı ile karşı karşıya kaldıklarını belirtti. En çok tercih edilen sosyal paylaşım ağı olan Twitter, bazı problemler ile karşı karşıya geldi. Ayrıca 20 Eylül günü bir sorunla karşılaşan kullanıcılar, Twitter isimli sosyal paylaşım ağında erişim problemi yaşadıklarını belirtti.

Twitter erişim problemi yaşıyor!

Twitter erişim problemi yaşıyor! Alınan bilgiler neticesinde bazı bölgelerde kullanıcılar akış yenileme sorunu yaşadıklarını belirtti. Bunun ardından Twitter ile alakalı resmi bir açıklama gelmemesi de kullanıcıları tedirgin etti. Sosyal paylaşım siteleri arasında en çok tercih edilen Twitter' da sorun olduğunu belirten kullanıcılar, kendi paylaşımlarını göremediklerini ve ‘bir sorun oluştu yeniden yüklemeyi dene’ uyarısı ile sürekli karşılaştıklarını söylüyor.

Twitter, teknik sorunları düzeltmek için harekete geçmişti

Twitter, teknik sorunları düzeltmek için harekete geçmişti. 9 Eylül tarihinde Twitter yaptığı bir açıklamada Türkiye'de reaksiyonlarını test ettiklerini söylemişti. Twitter, Türkiye'den 17 Eylül tarihinde açıklama yaparak testlerin duraklatıldığını dile getirdi. Bunun dışında teknik sorunları düzeltmek için Türkiye'deki reaksiyonlar testini geçici olarak duraklatıldığını söyleyerek erişime devam edileceğini belirtmiştir. Bu açıklamanın ardından Twitter'da erişim problemi yaşanması ise kullanıcıları şaşkına çevirdi. Twitter kullanıcıları paylaşımlarını göremediklerini söyleyerek erişim problemi yaşadıklarını dile getirdi. Bunun ardından gözler Twitter ya da yetkililer tarafından yapılacak açıklamaya çevrildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.