Üç Kuruş Dizisinden Güzel Haber Geldi! Seyircinin Merakı Son Buldu..

Üç Kuruş Dizisinden Güzel Haber Geldi! Seyircinin Merakı Son Buldu..

Show TV ekranlarında yeni sezonda birçok dizi başlayacak ama bunlardan en çok merak edileni sizlerin bildiği gibi Üç Kuruş dizisi. Merakla beklenen dizinin yayın tarihine ait ilk ipuçları verildi. Seyircinin beklediği haber sonunda geldi.

Show TV ekranlarının merakla beklenen dizisi Üç Kuruş'un yayın tarihi hakkında ilk ipuçları gelmeye başladı. Bugünlerde Show TV yeni sezonda yayınlanması planlanan birçok dizisini açıklasa da, bunların arasında en çok merak edileni sizlerin de tahmin ettiği gibi Çukur dizisinin finalinde de tanıtımları gerçekleşen Üç Kuruş dizisi. Üç Kuruş dizisinin merak eden kitlenin büyük bir kısmını da Çukur hayranları oluşturuyor.

Üç Kuruş dizisinin kadrosu tamamlanmak üzere..

Üç Kuruş dizisinin başrolünde üç isim yer alacak. Yani dizi üç kişinin hikayesini seyircilere anlatacak. Diziyle ilgili bu üç kişinin sadece birinin kim olacağı belli olmuş ve o karakteri canlandıracak oyuncu da açıklanmıştı. Ama son zamanlarda kalan iki isim hakkında da çeşitli iddialar ortaya atılmaya başlandı. Kadronun bu ayın sonunda netleşmesi ve tam olarak seyircilerle paylaşılması bekleniyor.

Üç Kuruş dizisinin yayın tarihi netleşti!

Üç Kuruş dizisinin yayın tarihine dair çok büyük ipuçları paylaşıldı. Çekimlerinin Eylül ayında başlaması planlanan dizinin ilk bölüm yayın tarihi gelen tahminlere göre Ekim ayının ortası olarak görülüyor. Herhangi bir değişiklik yaşanmazsa, Üç Kuru bu tarihten itibaren izleyicilerinin karşısına çıkmaya başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.