Üç Kuruş Dizisine Çukur Oyuncusu Katılıyor! Üç Kuruş'ta Hangi Oyuncular Oynayacak?

Üç Kuruş Dizisine Çukur Oyuncusu Katılıyor! Üç Kuruş'ta Hangi Oyuncular Oynayacak?

Üç Kuruş dizisi ne zaman başlayacak merak edilirken, bir yandan da oyuncu kadrosu şekilleniyor. Çukur oyuncusunun Üç Kuruş'a katılması büyük ses getirdi. Özellikle de o isim başrolde oynayacak. Üç Kuruş dizisi yayın tarihi konusunda yaşanan gelişmeler de izleyicileri heyecanlandırmaya yetti.

Show TV, Çukur dizisinden sonra yeni yapımı Üç Kuruş için harekete geçti. Böylelikle dizinin devamı sağlanabilir veya benzer senaryolarla ekran karşısına çıkabilir. Ancak dizinin konusu tam olarak bilinmese de bazı Çukur oyuncularının Üç Kuruş'ta oynayacağı belirtiliyor. Aras Bulut İynemli ve Uraz Kaygılaroğlu'nun diziye katılacağı iddia ediliyordu. Taner Ölmez de bu listeye dahil edilmişti. Fakat oyunculardan gelen açıklamalar doğrultusunda Taner Ölmez ile Aras Bulut İynemli'nin yeni dizide oynamayacağı anlaşıldı. Şimdi ise diziye kimin katılacağı merak ediliyor. Üç Kuruş'a dahil olan oyuncu izleyicileri mutlu edecek. Çünkü daha önce Çukur dizisinde oynamıştı. Finalde diziyle beraber ekranlara veda etmişti.

Çukur Aliço Üç Kuruş'ta!

Üç Kuruş dizisine katılacak isim Aliço oldu. Rıza Kocaoğlu'nun hayat verdiği Aliço karakteri çok seviliyordu. Bu karakterin çok sevilmesinden ötürü bir süre daha ekranlarda göreceğiz. Aliço'nun yer alması ancak Yamaç'ın olmaması biraz üzse de dizinin neler getireceğini henüz bilmiyoruz.

Üç Kuruş Ne Zaman Başlayacak?

Üç Kuruş dizisinin önümüzdeki haftalarda başlaması muhtemel. Çekimlerin başlamasından sonra diziyle ilgili daha kesin bilgiler elde edebiliriz. Show TV, sevilen Çukur serisinin devamını getirmek ve çok daha iyilerini ortaya koymak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.