Uğur ve Tanya En Mutlu Gününü Paylaştı! İkili Davetiyeleri İle Gündem Oldu!

Uğur ve Tanya En Mutlu Gününü Paylaştı! İkili Davetiyeleri İle Gündem Oldu!

Masterchef Tanya ve Uğur’dan büyük sürpriz geldi. 2020 yarışmacılarından olan Uğur Yılmaz Deniz ve Tanya Kilitkayalı çok büyük bir sürpriz yaptı. İkili mutlu günlerini ve davetiyelerini sevenleri ile paylaştı. İşte haberin tüm detayları…

Masterchef Türkiye 2020 sezonunun en çok sevilen isimlerinden biri olan Uğur Yılmaz Deniz ve Tanya Kilitkayalı büyük bir sürpriz yaptı. Yarışmada ve yarışma bittikten hemen sonra da sevgili olduklarına dair haberleri çıkan ikilinin son paylaşımları herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Geçtiğimiz sezon yaptıkları paylaşımlar nedeniyle diskalifiye olan Uğur Yılmaz Deniz ile Tanya Kilitkayalı büyük bir sürprize imza attı.

Tanya ve Uğur evleniyor mu?

Tanya ve Uğur evleniyor mu? 2020 sezonu yarışmacılarından olan ikili sektöre de çok hızlı bir giriş yaptı. Kıbrıs'ta açtıkları bir restoranla yakın dostlarından tebrik mesajı aldılar. 22 Ağustos tarihinde açılış töreni yapılacağını duyuran Uğur ve Tanya açılış davetiyelerinde sosyal medya hesabından paylaştı.

Antalyalı olan Uğur Yılmaz Deniz yarışmaya başvurmadan önce çalışma fırsatı bulduğunu açıklamıştı. Ayrıca Asya ve Fransız mutfağına da hâkim olduğunu söyleyen yetenekli yarışmacı farklı teknikler kullanarak yemek hazırlamaya da devam ediyor. Hayallerini gerçekleştirmek adına bu yarışmaya katıldığını söyleyen Uğur Yılmaz, sosyal medya paylaşımlarından dolayı yarışmadan diskalifiye olmuştu. Tanya Kilitkayalı ise 26 yaşında bir öğretim görevlisidir. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden yarışmaya katılan Tanya, çocukluğundan beri yemek yapmayı sevdiğini açıkladı. Yakın arkadaşı ile adını sık sık duyuran Tanya, şu an açtığı işletme sektörü ile iddiaları güçlendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.