Ünlü Oyuncu Aslı Enver'in Gizli Aşkı Görüntülendi!

Ünlü Oyuncu Aslı Enver'in Gizli Aşkı Görüntülendi!

Aslı Enver'in aşk hayatıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Ünlü oyuncunun kiminle sevgili olduğu ortaya çıktı. İsmi ve kaç aydır birlikte olduklarına ilişkin bilgiler elde edildi. Peki Aslı Enver'in sevgilisinin adı ne? Aslı Enver kaç aydır ilişki yaşıyor? İşte oyuncunun aşk ilişkisi ve hakkında bilinmeyenler...

Aslı Enver, bir süredir dizi ve filmlerden uzakta duruyor. Ünlü oyuncunun aşk hayatı da bir o kadar gizemli. Çünkü kendisi özel hayatıyla ilgili herhangi bir bilgi vermiyor. Böyle yapmasıyla da büyük dikkat çektiğini söyleyebiliriz. Aslı Enver'in hayranları, kendisinin kiminle birlikte olduğunu merak ediyor. Kameralar önünde aşk yaşamak istemediği için böyle bir tercihte bulunan oyuncu, magazincilere yakalandı. Bir süre takip edildikten sonra Aslı Enver ile sevgili olan kişinin kim olduğu ortaya çıktı.

Aslı Enver Kiminle Sevgili?

Aslı Enver'in sevgili olduğu kişinin Sarp Batur isimli bir kişi olduğu öğrenildi. Beraber oldukça samimi bir şekilde yürüyüş yapan ikilinin kameralara yakalanması onu da şaşırttı. Aşk hayatını paylaşmak istemese de bir şekilde öğrenildiği görülüyor.

3 Aylık İlişkisi Var!

Sanılanın aksine sevgilisi ile çok uzun süreli bir ilişkiye sahip olmadıkları iddia ediliyor. 3 ay ilişkilerinin olduğu öğrenildi. Aslı Enver, geçmiş yıllardan bu yana aşk konusunda hiçbir şekilde taviz vermiyor. Kendi özel hayatı olduğu için bunu paylaşmamayı tercih ediyor. Güzel oyuncunun yakın zamanda hangi dizi ve film projelerinde yer alacağını duyuracağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.