Ünlü Oyuncu Demet Özdemir Yeni Projeyle Geliyor! Çıkan Haberleri Doğruladı..

Ünlü Oyuncu Demet Özdemir Yeni Projeyle Geliyor! Çıkan Haberleri Doğruladı..

Uzun zamandır herhangi bir dizi veya film projesinde göremediğimiz oyuncu Demet Özdemir, aradan geçen bu kadar vaktiin ardından sevenlerinin karşısına yeni bir projeyle çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncu kendisi hakkında çıkan iddialara doğrulama getirdi.

Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde yer alan başarılı oyuncu Demet Özdemir bu projenin ardından uzun zaman geçmesine rağmen herhangi bir projede yer almıyordu. TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterini canlandıran başarılı oyuncunun bu projesi çok beğenilmesine rağmen, son haftalarda yaşadığı reyting sıkıntılarından dolayı final kararı almıştı. Dizisinin bitmesinin ardından sevgilisi Oğuzhan Koç'la beraber tatile çıkan oyuncu geçtiğimiz gün ilk kez görüntülendi. Oyuncuya yeni bir projesi olup, olmadığı soruldu.

Dermet Özdemir yeni filmi hakkında ilk kez konuştu!

,
Demet Özdemir hakkında çıkan iddialarda kendisinin Netflix Türkiye'de yayınlanması planlanan yeni bir dizide yer alacağı söylenmiş ve bu durum hayranlarını heyecanlandırmıştı. Sevgilisi Oğuzhan Koç ile beraber bir alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu kendisine bu konu hakkında sorulan sorulara olumlu yanıt verdi. Oyuncu çok yakında projesinin çekimlerinin başlayacağını söyledi.


Demet Özdemir'in yeni filminin adı ne ?

Oyuncunun yeni filminin adı belli oldu. Gelen bilgilere göre gelecek sezonda Netfix Türkiye'de yayınlanması planlanan filmin adı Aşk Taktikleri olacak. Çekimlerine henüz başlanmayan diziyle ilgili diğer merak edilen konular hakkında çok yakında cevap gelmesi bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.