Ünlü Oyuncu Ferhan Şensoy Öldü

Ünlü Oyuncu Ferhan Şensoy Öldü

Ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Ferhan Şensoy, 70 yaşında hayatını kaybetti. Ferhan Şensoy kimdir, nerelidir, hayatı ve filmleri.. işte detaylar haberimizde

Sanat camiası usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un ölüm haberi ile yasa boğuldu. Samsunlu ünlü sanatçı Ferhan Şensoy'dan acı haber..

Tiyatronun usta ismi Ferhan Şensoy, bir süredir tedavi görüyordu. Bir ay önce hastaneye kaldırılan Ferhan Şensoy, bugün hayata veda etti. 26 Şubat 1951 Samsun'un Çarşamba ilçesi doğumlu olan usta isim Ferhan Şensoy, beyaz perdede Pardon filmi ile çıkış yapmıştı.

Pardon filminde bir süre önce hayata veda eden Rasim Öztekin ile kameralar karşısına geçen Şensoy, bu film ile hayranlarının gönlünde yeniden taht kurmuştu.

1977 yılında ilk filmi Kızını Dövmeyen dizini döver adlı müzikali çeken Ferhan Şensoy, 1980 yılında ise oyuncu Derya Baykal ile evlenmişti. 2004 yılında Derya Baykal ile ayrılan Şensoy, tiyatro sahnesinde ise çok sayıda oyuna imza attı. Ferhan Şensoy, Şans Kapılı Kırınca isimli sinema filmi ile de son dönemde hayranlarının beğenisini toplamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.